ShipEntegra ve Payoneer Partnerliği

Dijital dönüşüm çağı, e-ihracat işletmelerinin faaliyetlerini genişletmeleri ve küresel pazarlarda rekabet edebilmeleri için birçok fırsat sunmaktadır. Ancak, ödeme süreçleri hala birçok işletmenin karşılaştığı bir zorluk olmaya devam etmektedir. Neyse ki, ShipEntegra ve Payoneer arasındaki ortaklık, e-ticaret işletmelerine ödeme süreçlerini daha hızlı ve daha kolay hale getirme fırsatı sunmaktadır.

Payoneer, Etsy, Amazon ve eBay gibi dünya çapında ünlü pazar yerlerinde tanınan yaklaşık 5 milyon kullanıcısı olan bir dijital ödeme sistemidir. Payoneer’in düşük komisyon oranları ve kullanım kolaylığı, onu e-ticaret işletmeleri arasında popüler bir seçenek haline getirir. Dahası, ShipEntegra ile entegre edilmiş bir Payoneer hesabınız varsa, kargo bakiye yüklemeleriniz daha kolay hale gelebilir.

Entegrasyonu tamamlamak son derece kolaydır ve işletmenizin ödeme süreçlerini daha da basitleştirir. Payoneer hesabınızı doğrudan ShipEntegra hesabınıza bağlayarak, ödemelerinizi tek bir yerden yönetebilirsiniz. Ayrıca, Payoneer’in çoklu para birimi desteği, dünya çapında müşterilerle çalışan e-ticaret işletmeleri için özellikle yararlıdır.

ShipEntegra ve Payoneer ortaklığından faydalanmak için öncelikle bir Payoneer hesabınızın olması gerekir. Hesabınız yoksa, entegrasyon sayesinde kolayca bir hesap oluşturabilirsiniz. Ardından, ShipEntegra hesabınızla Payoneer hesabınızı bağlamak için sadece birkaç adım yeterlidir. Birkaç işlemden sonra ödemelerinizi kolayca yönetebilir ve ödeme sürecini hızlandırabilirsiniz. Birlikte başlayalım!

ShipEntegra’da Payoneer ile Ödeme Nasıl Yapılır?

1.Buraya tıklayın ve ShipEntegra panelinize giriş yapın. Ardından ”Bakiye Yükle” seçeneğine tıklayın!

2. ”Kargo Bakiyesi Yükle” seçeneğine tıklayarak”Payooner ile Ödeme” sekmesine gelin.


4.  Payoneer hesabınız var ise sağ taraftan ”Giriş Yap” butonuyla hesabınıza girebilirsiniz. Hesabınız yok ise partnerliğimiz sayesinde aşağıdaki linke tıklayarak hemen hesap açabilirsiniz.

Payoneer Hesap Açma 


Birlikte Yapalım!
Üstelik 6 ay boyunca KOMİSYON YOK!

 

HEMEN ÜYE OL