eBay’de satış yapmak istiyor ama nereden başlayacağınıza emin olamıyor musunuz? ShipEntegra teknolojisi ve lojistiğinin mağaza kurulumundan ürünlerinizin müşterinize teslimine kadarki süreçte yanınızda olacağını söylesek? Evet, global pazarın her noktasında rekabetinizi daha da artırabilmeniz için eBay ile resmi partnerliğimizi gerçekleştirdik. Gururumuzu birlikte paylaşıyor ve vakit kaybetmeden eBay’de ShipEntegralı olmanın avantajlarına geçmek istiyoruz. Dünyanın hızına bizimle yetişin!

eBay’den kısaca bahsetmek gerekirse; dünyanın her yerindeki alıcılar ve satıcılar arasındaki uzakta yakın iletişimi mümkün kılan en büyük elektronik ticaret platformudur. 135 milyondan fazla aktif müşterisi olan online satış kanalında ikinci el veya kullanılmamış ürünlerinizi satabilirsiniz.

 

eBay’in Online Satıcılara Sağladığı Avantajları Nelerdir?

Avantajlar Açıklama
Geniş bir müşteri kitlesi  eBay’in geniş bir kullanıcı kitlesi vardır, bu nedenle satıcılar ürünlerini daha fazla kişiye ulaştırabilirler.
Maliyet-etkililik  Satıcılar için maliyetleri düşürür çünkü satıcılar ürünlerini kendi mağazalarını açmaya veya satıcıların yer değiştirmelerine gerek kalmaz.
Anlık satış takibi  Satışların anlık olarak takip edilebilmesi sağlanır.
Ödeme seçenekleri  Satıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunulur, böylece satıcılar kolayca ödemelerini alabilirler.
Pazarlama araçları  Çeşitli pazarlama araçları sunulur, böylece satıcılar ürünlerini daha etkili bir şekilde tanıtabilirler.
Ölçekleme  eBay üzerinden satış yapmak, satıcılar için büyüme fırsatları sunar, çünkü satıcılar kolayca ürünlerini dünya çapında satabilirler.

 

eBay size global rekabette payınızı ve kazancınızı artırabileceğiniz mükemmel müşteri ağı ve hizmetler sunar. Tabii bunların neler olduğunu bilmek ve satış kanalını doğru kullanabilmek daha da önemlidir. Listeleme ve komisyon ücretlerinden haberdar olmak, doğru lojistik şirketi ile en hızlı ve güvenilir teslimatı yapmak, güçlü yazılım altyapısıyla siparişlerinizi yönetmek gibi bilgilere sahip olmanız gerekir. Evet evet, burada tam olarak bizimle çalışmanın avantajlarınızı katlayacağınızı söylemek istiyoruz. Sizin için ücretsiz mağaza kurulumundan indirimli kargo ücretlerine kadar her türlü kolaylığı düşündük. Çünkü biz her zaman ne deriz: ShipEntegra ile E-İhracatın Kolayı Var!

 

Peki ShipEntgra ile eBay’de Avantajlarınız Nedir?

 

 

Avantajlar Açıklama
Ücretsiz Premium Mağaza Kurulumu 3 Ay boyunca 180$ olan abonelik ücretinden muaf kullanım
Ücretsiz Listeleme Ayda 10.000 ürün listelemesini ücretsiz gerçekleştirme
Ücretsiz Eğitim ve Pazarlama Araçları eBay profesyonel ekibinden işletmenizi büyütecek teknikler ve Terapeak gibi performans araçlarının kullanımı
eBay Entegrasyonu Mağazanızın senkronize olması ve tüm siparişleri tek bir platformda yönetmenize olanak tanıyan yapay zeka destekli platform
90 Gün Ücretsiz Fulfillment Çözümleri Yurt dışındaki operasyon merkezleri ile hızlı teslimat ve depolama
%40’a Varan Kargo İndirimi 220+ ülkeye rekabetçi fiyatlarla Ekspres ve Ekonomi teslimat hizmetleri
Ücretsiz İade Yönetimi Teslim edilemeyen paketlerin depolarda güvence altına alınıp tekrar teslimata çıkarılması
Ücretsiz Paketleme Malzemeleri Ürünlerinizin hasar görmeden teslim edilebilmesi için ambalajlanması
Parsel Sigortası Uluslararası ticarette riskleri sıfırlayacak ShipEntegra sigortası
Anlık Takip Paketin nakliye sırasında nerede veya hangi aşamada olduğuna erişim
Gümrük İşlemlerinde Kolaylık Gönderilerin sorunsuz bir şekilde gümrük işlemlerinin gerçekleştirilmesi için yazılım ve müşteri hizmetleri desteği
Ücretsiz Kurye Hizmeti Operasyon merkezlerimizin olduğu paketlerinizin dilediğiniz yerden teslim alınması

 

 


Hemen eBay’de mağaza kurmak için aşağıdaki sayfaları ziyaret edebilir ve satışa başlayabilirsiniz!

ShipEntegra Ebay Partnerliği
eBay Export 

HEMEN ÜYE OL