‘’Türk teknolojisinin gücü ShipEntegra, dünya pazarında’’

E-ihracatın kolayı var demiştik! Amazon’da e-ihracatı artık daha kolay! Bu yazımızda yerli teknolojimizin küresel ölçekte nasıl büyük başarılara imza attığını paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Gururla söyleyebiliriz ki Türk teknolojisi global pazarlarda yıldız gibi parlıyor! 2019‘dan bu yana, Türkiye’den yapılan Amazon gönderilerinde en çok lojistik operasyon gerçekleştiren şirket olarak liderliğimizi koruyoruz. Hızlı,güvenilir lojistik ağımız; yazılım teknolojilerimiz ve uzman ekiplerimizle oluşturduğumuz bu başarı hikayesi, Türkiye’nin e-ihracatsektöründe de önemli bir aktör haline gelmemizi sağladı. Bugüne kadar 60.000′den fazla memnun müşterimizle birlikte Türkiye’nin e-ihracatına katkıda bulunmak da mutluluğumuzun cabası!  

’’Etsy’den Amazon’a, ShipEntegra yanınızda’’

2022 yılında, 70 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Etsy gibi global bir pazar yerinde takip numarası tanınan ilk Türk teknoloji lojistik şirketi olduk. Bu sayede, Türk satıcılar; siparişlerini en güvenilir şekilde ve en hızlı kargoyla ulaştırdılar. Aynı zamanda Star Seller olmanın yolu kolaylaştı. Başarılarılara ortak olduğumuzu gördükçe de daha çok çalıştık ve daha büyük bir hedefin peşine düştük.

Bugün, dünya çapında 310 milyondan fazla aktif müşterisi ve 3 milyondan fazla satıcısı bulunan Amazon’da takip numaramız resmen tanınıyor! Müşterilerimize, hızlı kargo ve güvenilir hizmet sunarak, Amerika’dan Japonya’ya kadar 21 pazar yerinde Türk teknolojisinin gücünü gösteriyoruz. Her geçen gün daha da büyüyen bir başarı hikayesi yazarken, ülkemizi e-ihracat pazarında da başarıyla temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Şimdi de birlikte bu gelişmenin size neler sağlayacağını inceleyelim!


Amazon’da Tanınıyor Olmamızın Avantajları


ShipEntegra Servisleri ile Fiyat Rekabeti 


ShipEntegra’nın tüm lojistik servislerini kullanabileceksiniz. Böylece Amerika, Avrupa ve Japonya gibi uzak ülkelerle bile fiyat rekabeti yapabilmeniz için büyük bir avantaj elde edeceksiniz. Özellikle Eko Servisimiz ile, Amerika’ya $7,95’den başlayan navlun ücretlerimizle tasarruf edebileceksiniz. Fiyat hesaplama için hemen tıklayabilirsiniz. 

FBM-FBA Daha Kârlı 

Amazon FBA yönetimi yapabileceğiniz özel sipariş ekranımızla Amazon satıcıların büyük bir kitlesinin işlerini kolaylaştırdık ve kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Her ülkeye FBA yapamayabilirsiniz ama bizimle her ülkeye FBM yapabilirsiniz.Amazon FBA depolarının artan maliyetleri yerine daha uygun navlun ücretleri ile gönderim yapabilirsiniz. Ürünlerin depodan çekilmesi gibi ekstra harcama gerektirecek durumlarla karşılaşmazsınız. Amerika harici diğer ülkelere de çekinmeden e-ihracat yapabilirsiniz.

Şeffaf Takip Edilebilirlik

Ürünlerinizin tam yerini her aşamada takip edebilmenin güvenilirliğini sunuyoruz. Kargonuzun gönderildiği ve teslim edildiği durumları arasındaki tüm adımları şeffaf bir şekilde size ve müşterilerinize bildiriyoruz. Böylece müşterilerinizle mesajlaşma yükünüzü azaltıyoruz.

Üstelik tüm detayları ShipEntegra Mobile uygulamamızdan da takip edebilirsiniz. Hemen indirmek için→ ShipEntegra Mobile

Account Healthy İyileştirme

 

 

Müşterileriniz, statüsleri tamamen görüntüleyebildikleri için negatif geri bildirimlerde (feedback) bulunmamalarını sağlayabilirsiniz. Bu, A-to-z açma durumlarını ortadan kaldıracak ve hesap sağlığınızı %100’den %95’e kadar artırabilecektir.

VTR ve ODR, Late Shipment Rate Oranlarını İyileştirme

 


Sipariş kapatırken doğru ve geçerli bir takip numarası girilmemesi ciddi sorunlara yol açabilir. Takip numarası olmadan yapacağınız confrimler mağazanızın FBM akışını engelleyebilir, geçersiz sayılabilir ve hatta hesabınızın askıya alınmasına neden olabilir. ShipEntegra ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Zamanında yapacağınız teslimatlar da oranlarınızı iyileştirecektir.

Buybox Algoritmasında Rekabet 

Buybox algoritması içerisinde FBA hizmeti ile rekabet edebilecek sağlıklı bir mağaza performansı sergileyebilirsiniz. Çünkü bizimle müşterilerinize en hızlı teslimatı sağlayabileceksiniz. Böylece algoritmanın sizi otomatik olarak yukarı taşıması, ön plana çıkarması çok hızlı şekilde gerçekleşebilecek.

Mağazanıza ve İş Geliştirmelerinize Daha Fazla Vakit 🙂

 

Biz, ShipEntegra olarak, her zaman Türkiye’nin teknolojik gelişimine ve ihracat potansiyeline inandık. Bu inançla yola çıktık ve bugünlere geldik. Başarı dolu yolculuğumuzda her zaman yanımızda olan değerli müşterilerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. ShipEntegra ailesi olarak, hep birlikte Türkiye’nin e-ihracatına yön vermeye devam edeceğiz!


Tanıtım Videomuz 🤩

 


HEMEN ÜYE OL