En Kazançlı Evde İş Fikirleri 2024

Siz de evde vakit geçirirken aynı anda para kazanarak, boş zamanlarınızı kazanca çevirmek istiyorsanız; Etsy, Amazon Handmade gibi platformlarsa satış yapabilirsiniz. Eğer belli bir sermayeniz varsa e-ihracat odağında dropshipping, private label gibi farklı iş modellerini deneyerek e-ihracat yapabilirsiniz. El yapımı ürünlerinizi ya da al-sat için uygun gördüğünüz ürünlerinizi farklı pazar yerlerinde satıp, ülkenin ve dünyanın pek çok noktasına ulaştırmanız artık çok kolay. Peki, ”Evde ne yapıp satabilirim?” dediğinizi duyar gibiyiz. İşte, evde satabileceğiniz 2024 yılı için tutan fikirleri sizin için derledik.

Haydi, hazırsanız başlayalım!

Renkli ve Kokulu Ev Yapımı Mumlar

Renkli-ve-Kokulu-Mumlar-Satis

Renkli ve kokulu mumlar günümüzde oldukça popüler. Yapımı da bir o kadar kolay olan mumlar ile özellikle; nişan, düğün ve sünnet gibi özel günlerde farklı tasarımlara sahip mumlar ile çok şık bir konsept oluşturmak mümkün. Çünkü, hem günlük hem de hediyelik amaçlarla birçok kişi ev yapımı mum satın almaktalar. Siz de farklı tasarımlarda mum yaparak kolayca satabilirsiniz.

Hatta biz sizin için bir yol haritası belirleyebiliriz :) Mumlarınızı evinizde ürettiniz, fotoğraflamalarını tamamladınız. Peki hangi pazar yerinde satmalısınız? Etsy ve Amazon Handmade sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Buradaki önerimiz, yumurtalarınızı aynı sepete koymamanız ve birden fazla pazar yerinde satışa başlamanız. ”Ama ben yeni başlayacağım tüm siparişleri nasıl yöneteceğim” dediğinizi de duyar gibiyiz. Burada da çözüm ShipEntegra. Çünkü, tüm siparişlerinizi tek bir panelden kolayca yönetebileceğiniz ücretsiz bir yazılım var. Üstelik Etsy’de tanınan ilk Türk teknoloji lojistik şirketi olarak sizlere güvenli bir lojistik operasyonu sağlayabiliriz. Aynı zamanda panelimiz içinde ”Kâr Hesaplama Aracı” ve ”Kargo Profili Oluşturma” araçlarıyla daha iyi bir e-ihracat organizasyonu yapabilirsiniz.

Örneğin; Kâr Hesaplama Aracı ile satış yapmak istediğiniz pazar yerlerinde; ürününüzün maliyeti ve ShipEntegra lojistik fiyatlarını dahil ederek sizin için bir kâr-zarar analizinizi saniyeler içinde hesaplayabilirsiniz.

*Not: Görünmeyen pazar yeri komisyon ve reklam harcamalarınızı da dahil edebilirsiniz.

etsy-kar-hesaplama-araci

Kişiye Özel T-Shirt Tasarımları (POD) 

Kisiye-Ozel-Tshirt-Satis

Büyük markalar genellikle benzer t-shirt tasarımlarına sahipler. Dolayısıyla bu benzerlikten sıkılan kişiler, daha özgün tasarımlara yöneliyor. Bu noktada baskı t-shirtler ön plana çıkıyor. Günümüzde, sevgililer günü ve yıldönümü gibi günlerde kişiye özel tasarımlar da ön plana çıkıyor. Peki, ”Bu tasarımı nerede yaptıracağım? Nerden başlayacağım?” diyorsanız, PrinWork ile üreticinizi bulup kolaylıkla istediğiniz tasarımı yaptırabilirsiniz. Üstelik size özel başlangıç fiyatları 5.5$ 🙂

Ürünlerinizi en hızlı şekilde yurt dışına gönderebilmek için ise ShipEntegra’nın 12+ Servis Seçeneğini kullanarak istediğiniz ülkeye satış yapabilirsiniz.

El Yapımı Takılar ve Aksesuarlar

El-Yapimi-Takilar-ve-Aksesuarlar-satis

Takı yapmak hem oldukça kolay hem de özgürce tasarım yapma noktasında oldukça avantajlı. Dilediğiniz renklerde, desenlerde ve şekillerde takı yapmak için kendinize küçük bir takı tasarım alanı yaratabilir ve böylece kolay bir şekilde takı tasarımına başlayabilirsiniz. Başlangıçta daha kolay ürünlerle başlamanızı öneririz. İlerleyen zamanlarda gümüş ve pirinç gibi ham maddelerden de yararlanabilirsiniz.

Takı kategorisinde satış yapacaksanız size özel bit tavsiyemiz var: ShipEntegra Worldwide Standart Servis’imizi mutlaka kullanmanız. Çünkü Worldwide Standart Servisi’miz ile 0-2 kg/desi aralığında 8 farklı fiyat seçeneğiniz bulunuyor. Burada size lojistikten kâr sağlama imkanı oluşturuyoruz. Nasıl mı?

Havayolu kargo maliyet hesaplamalarında, ShipEntegra ile çalışılmadığında 0.5 kgs üzerinden başlangıç fiyatları ile karşılaşırsınız. Takılarınızın 0.15 kgs, 0.35 kgs gibi farklı aralıklarda olduğunu varsayalım. Diğer havayolu kargo şirketleri iki farklı desideki ürününüz için size 0.5 kgs fiyatı verecektir. Ancak bu durum ShipEntegra’da farklıdır. Çünkü Worldwide Standart Servis ile gramajlarına göre (110 Gr, 220 Gr, 330 Gr, 500 Gr, 750 Gr, 1 Kg, 1.5 Kg, 2Kg) ücret ödeyebilirsiniz. Böylece küçük kargo gönderimlerinize büyük tasarruflar sağlayabilirsiniz 🙂 Daha detaylı bilgi için –> Worldwide Standart Servis

El Örgüsü Çanta, Eldiven, Atkı

El-Orgusu-Canta-Eldiven-Atki-Satis

Eğer örgü yapmayı seviyorsanız ve el yatkınlığınız da varsa; çanta, eldiven ve atkı gibi ürünler örerek satabilirsiniz.  Üstelik örgü örmek için gerekenler; ip, tığ ve şiş gibi basit birkaç malzemeden oluşmaktadır. Günümüzde uniq ürünlere ve el örgüsüne olan talebin arttığını da düşünecek olursak, el örgüsü işlerinizi satmanız da oldukça kolaydır.

Doğal ve Bitkisel Sabunlar

Dogal-ve-Bitkisel-Sabunlar-Satis

Doğal ve bitkisel içerikli ürünlere olan talep giderek artıyor. Özellikle, kimyasal içermeyen sabunlar, birçok kişinin ilk tercihleri arasında. Üstelik yeterli malzemeniz varsa, sabun üretimi yapmak tahmin ettiğinizden çok daha kolay. Evde doğal ve bitkisel sabun yapmak için, internette küçük bir araştırma yaparak pek çok tarif ve videoya ulaşabilirsiniz.

*Not: Yurt dışına katı sabun gönderebilmek için MSDS belgesine sahip olmanız gerekebilir. Araştırmanızı tavsiye ederiz.

Örgü Oyuncaklar

Orgu-Oyuncaklar-Satis

Artık anne ve babalar, çocuklarına oyuncak alırken oldukça seçici bir tutum içerisindeler. Özellikle plastikten üretilmiş oyuncaklardan ziyade, doğal maddelerden üretilen oyuncaklar daha çok tercih sebebi. Pamuk iplikle örebileceğiniz amigurumi oyuncuklar; bebekler ve çocuklar için çok daha güvenli. Eğer örgüye yeteneğiniz ve merakınız varsa, internette kolayca amigurumi yapımını öğrenebilirsiniz.

Bitkilerin Evi Teraryumlar

Teraryum-Satis

Bitkilerin evi teraryumlar, günümüzde oldukça revaçta. Bitkilerle içli dışlı olmayı ve toprağa dokunmayı seviyorsanız, evde teraryum yapıp satmak, sizin için oldukça eğlenceli olacaktır. Teraryum yapmak için gerekli olan malzemeler ise; fanus ya da kavanoz, toprak, minik bitkiler ve çakıl taşlarıdır.

Seramik Ürünler

Seramik-Urunler-Satis

Seramikten; vazo, heykel ve kolayca sanatsal ürünler yapabilirsiniz. Çok fazla maliyeti olmadığı için, seramik ürünler kâr marjı yüksek ürünlerdendir. Seramiğe yeteneğiniz varsa, eğlenerek para kazanmanız çok kolay. Öyleyse diyebiliriz ki, gereken tek malzeme kil ve yeteneğiniz.

Not: Seramik ürünlerin, kargolama sürecinde hasar görmesi oldukça muhtemeldir. Bu konuda size nasıl daha doğru paketleme yapabileceğinizi ”Kargo Paketleme Nasıl Yapılır?” blog yazımızda detaylı olarak anlattık. İncelemenizi tavsiye ederiz. Ek olarak, hasar ya da kayıp durumlarında yararlanabileceğiniz ShipEntegra Lojistik Sigortası‘nı da kullanabilirsiniz. Böylece zararınızı minimize edebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Ürünler

Kisisellestirilmis-Urunler-Satis

Kupa bardak, kılıf, anahtarlık, kanvas tablo, el çizimi portre ve t-shirt gibi kişiselleştirilmiş ürünler hazırlayıp, satışa sunabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş ürünleri print-on-demand yaparak, kargolama, lojistik ve ürün envanteri derdi olmadan kolayca satabilirsiniz. Peki nedir bu print-on-demand?

Print-on-demand, baskı dijital tasarımların sipariş üzerine, tedarikçi tarafından basılarak kargolanmasına verilen isimdir. PrinWork’le tedarikçinizi kolayca bulabilir, istediğiniz ürünleri hızlıca ürettirip, üretime hemen başlayıp, yurt dışına satış gerçekleştirebilirsiniz.

Dropshipping ile ilgili detaylı bilgi almak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Dünyanın dört bir ucundan, e-ihracat odaklı üretici ve satıcılar en iyi ürünlerle buluşturuyoruz! Tarafımızca onaylı üreticilerin ürünlerini ve global pazar yerlerinden ilginizi çekebilecek 500+ ürünü görerek, listenize ekleyebilecek; numune ve üretim için sipariş verebileceksiniz.

Bu yazımızda evde ne yapıp satabilirim? Sorusunu sizin için cevapladık. Dünyanın 4 bir ucundan, üretici ve satıcıları Prinwork ile buluşturuyoruz. Siz de tarafımızca onaylanmış üreticilerin ürünlerini, global pazar yerlerinden 500’den fazla ürünü listenize ekleyerek ve kolayca yurt dışına yüksek kâr marjıyla satabilirsiniz. Ayrıca ShipEntegra ile 220’den fazla ülkeye kargo gönderimi sağlayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

 

HEMEN ÜYE OL