Önceki yazılarımızda Etsy üzerinden satış yapacak kullanıcılarımız için nasıl satış yapılacağı, satışı artırmanın yolları, satış teknikleri ve ShipEntegra ile entegrasyonun avantajlarından bahsetmiştik. Bu yazımızda, erişim alanımızı genişletirken Etsy tarafından tanınan ilk Türk lojistik teknoloji şirketi olduğumuzun haberini gururla duyuruyoruz.

Bu gururun arka planında e-ihracat alanında ilk Türk lojistik-yazılım firması olarak 3 yılda hatırı sayılır bir ilerleme kat ettiğimizi bilmenizi istiyoruz. 220’den fazla ülkeye 2 milyondan fazla ürün teslimatımız, 20 binden fazla memnun müşterimiz, 10’dan fazla lojistik partnerimiz 6’dan fazla lokasyonumuzla üstün bir hizmet sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Etsy’de de satış yapan Türk satıcıların %80’iyle çalışıyor, yaklaşık iki yıllık bir Ar-Ge çalışması ve doğru yönetilen milyonlarca operasyon sürecinin mükemmel uyumunun sonucu olarak bunu başardığımızı aktarmak istiyoruz. Tabii ki bu kadarla yetinmeyecek, mutlu müşterilerimizin güvenini sürdürebilmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Peki bu gelişme Etsy satıcıları için nasıl bir anlam ifade ediyor, hemen bahsedelim.

Etsy’deki önemli yenilikle birlikte artık “Shipping Carrier” kısmında gönderim tercihi yaparken seçenekler arasından direkt olarak ShipEntegra seçilebilecek ve lojistik işlemleri daha da kolaylaşacak. Bu sayede bütün gönderiler Etsy üzerinden ShipEntegra ile onaylanabilecek. Gönderinin operasyon birimlerimize kabul edilmesinin ardından da hemen erken takip numarası hizmetimiz devreye girecek. İşte bu büyük kolaylık sayesinde hem satıcı hem alıcı gönderiyi anlık olarak Etsy paneli üzerinden takip edebilecek. Her zaman olduğu gibi ShipEntegra’da ‘’E-İhracatın Kolayı Var’’.


Peki Etsy’de ShipEntegra ile gönderim yapmanın avantajları neler ve nasıl faydalanabilirsiniz?

Etsy’de ShipEntegra ile Gönderim Yapmanın Avantajları

– Türkiye’deki tüm gönderilerinizi Etsy üzerinden ShipEntegra ile onaylayabileceksiniz.
İlk gönderinizden itibaren kullanabileceksiniz.
Mağazanızın ve ödemelerinizin onaylanmasını hızlandırabileceksiniz.
– Müşterileriniz, Etsy üzerinden gönderilerinizin durumunu anlık olarak kolayca takip edebilecek.
– ShipEntegra gönderilerinizde ‘’Star Seller’’ olma yolunda en zor adım olan ‘’On-time shipping & tracking ‘’ oranınız sorun olmaktan çıkacak. Etsy otomatik olarak ShipEntegra takip numarasını tanıyacağı için, bizim erken takip numarası hizmetimizle süreciniz daha da kolaylaşacak. En hızlı şekilde gönderiminizi sağlayabileceksiniz.
– Teslim edilen gönderileriniz Etsy tarafından otomatik onaylanacak ve herhangi bir siparişin teslim edilememe durumunda Etsy kararını otomatik olarak verebilecek.
– Ayrıca e-ihracat sürecinizde her konuda destek olabilecek bir lojistik-teknoloji firmasının olduğunu bilerek gönderim yapma rahatlığını elde edeceksiniz.

shipentegrauyeol

Nasıl Yapılır Rehberi

1)Etsy’de artık Shipping Carrier seçeneklerinden biri olan ShipEntegra’yı seçip onaylayın.

2) Artık gönderinizi tek panelden kolaylıkla takip edebilirsiniz.

3) Panelinizde ”İşlemler” bölümünden, ”ShipEntegra ile Gönder ve Bildir” yaptığınızda ShipEntegra etiket numaranız direkt Etsy’ye gönderilir. Bu sayede Erken Takip Numarası talebinde bulunmanıza gerek kalmadan ShipEntegra etiket numarası ile siparişinizi tamamlayabilirsiniz, takip sürecini anında başlatabilirsiniz.

Dilerseniz takip numaralarınızı satış yaptığınız pazar yerlerine manuel bildirmenize gerek kalmadan, ShipEntegra ile otomatik olarak bildirebilirsinizEtsy ve AliExpress’te, ShipEntegra etiket numarası oluştuğunda; diğer pazar yerlerinde de taşıyıcı firmadan takip numarası tanımlandığı anda otomatik olarak aktarıyoruz. Böylece her sipariş için takip numarası bildirmenize gerek kalmıyor. Zamandan ve işlemden tasarruf ediyorsunuz.

ShipEntegra panelinizde ‘’Ayarlar>Diğer Ayarlar> Genel Ayarlar’’ kısmında ‘’Takip Numarasını Gönder’’ seçeneklerinden ‘’ Takip Numarası Oluşturulduğunda ShipEntegra ile Gönder ve Bildir’’ kısmını işaretleyip ‘’Güncelle’’ butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayabilir, yeni özelliğimizden yararlanabilirsiniz.

İşte bu kadar kolay! ShipEntegra olarak teknolojik altyapımızla sadece kargolarınızı taşımakla kalmıyor Etsy’de en çok entegrasyonu yapılan lojistik teknoloji şirketi olmanın gururunu da taşıyoruz. E-ihracat yolunda birlikte olmak ve yakında yeni sürprizlerle görüşmek üzere.

Hemen Üye Ol