ShipEntegra’dan Yılın Son Yeniliği: Kripto Para ile Ödeme

Her sabah yeni bir girişimle uyanıyoruz. Hayatın bu girişime adapte olma hızıysa inanılmaz. Her gün işimizi daha kolay hale getirecek ve işlerimizi daha hızlı halletmemizi sağlayacak yeni bir icat, yeni bir düşünce ortaya konuyor. Hepimizde bir şekilde bu değişikliklere ayak uyduruyor ve geride kalanı kullanmayı bırakıyoruz. Yeniliğe ayak uyduramayan her şeyin de zamanla elendiği gerçeği apaçık ortada. ShipEntegra olarak bütün değişiklikleri anlık olarak takip ediyor ve kullanıcılarımızın gündemden ve teknolojiden geri kalmaması adına çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz.

Müjde! ShipEntegra’ya ödemelerinizi artık kripto parayla da yapabilirsiniz. Bundan önce ödemelerinizi ShipEntegra panelleriniz üzerinden kredi kartıyla, havale, EFT yöntemiyle, banka üzerinden ve hatta Payoneer ile yapabiliyordunuz. Gündemimize bomba gibi düşen ve ülkemizde de etkisini hızla gördüğümüz kripto para ise en yeni ödeme seçeneklerimiz arasında. Kripto ile nasıl ödeme yapacağınızı anlatmadan önce sizlere kripto para nedir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? gibi soruların cevaplarını vermek istiyoruz.

Kripto Para Nedir?

Son dönemlerin en popüler girişimlerinden biri olan kripto para özellikle yatırımcıların ve finans dünyasındaki profesyonellerin gündeminde. Kimisine göre riskli kimisine göreyse oldukça karlı bir araç. Hakkında oldukça farklı görüşlerin hakim olduğu kripto para merkez bankalarının, devletlerin hatta küçük girişimcilerin bile ilgi odağı haline geldi. Peki bu kadar gündemde olan kripto para nedir?

Kripto para nedir? Sorusunun cevabını vermek oldukça zor. İlgili kişiler dışında kimsenin çözemeyeceği dijital bir yapıda çalışan kripto parayı sadece kriptografik teknoloji kullanan yeni bir borsa aracı olarak tanımlayabiliriz.

Neden Kripto Para

2000’li yılların sonunda faaliyete geçen kripto para, 2014 yılından beri insanlar tarafından ilgi görmeye ve aktif olarak kullanılmaya başlandı. Bu yoğun ilginin birden fazla sebebi var. Kripto parayla işlemlerinizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca işlem ücreti düşüktür veya hiç yoktur. Bunların yanı sıra merkezi bir otoriteye bağlı olmaması, ödeme bilgilerinin çalınamaması ve yeterli işlem gücünün olması bu yoğun ilginin sebepleri arasındadır.

Kripto Para Kullanmanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Kripto paranın en büyük avantajı merkezi otorite tarafından yönetilememesidir. İnternet erişiminizin olduğu her yerden hesap cüzdanı oluşturup hesabı istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Herhangi bir merkez bankasına bağlı olmayan kripto parayı uluslararası işlemler de hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tabi avantajlarının yanında dezavantajları da bulunuyor. Dijital para birimi teknolojisi oldukça karışık bu nedenle dikkat etmeli ve bilgi açısından eksiklik yaşamamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Ayrıca fiyatlardaki aşırı dalgalanmada yatırım yapmayı riskli bir hale getiriyor. Yanlış hesap bilgileri veya gönderici bilgileri ise geri dönülemez bir şekilde maddi bir kayba sebep oluyor.

shipentegrauyeol

ShipEntegra’da Kripto Para ile Ödeme Yapma

Saniyeler içerisinde ShipEntegra’da navlun ücretlerinizi ödeyebilirsiniz. Ayrıca bildiğiniz üzere bakiye usulü ile ödeme almaktayız. Bu nedenle bir sonraki gönderilerinizde kullanmak için de kripto para ile ödeme yapabilirsiniz. Hadi gelin adım adım nasıl ödeme yapacağınıza bakalım.

ShipEntegra panelinizin üst tarafında bulunan “Kargo” butonuna tıklayın.

Açılan sekmede üst menüde “Kargo Bakiyesi Yükle” bölümüne giriş yapınız.

Alt tarafta bulunan “Kripto Para ile Ödeme” kısmında istediğiniz ödeme tutarını seçiniz.

Yüklemek istediğiniz tutarı seçtikten sonra mail adresinizi ve müşteri adınızı girmelisiniz. Unutmayın ödeme yaparken beyan ettiğiniz mail adresiniz ile ShipEntegra’daki mail adresinizin eşleşmesi gerekmektedir.
Uyarı: İşlem komisyonu olarak %1 alınmaktadır.

Ardından ödeme yapmak istediğiniz kripto para çeşidini seçebilirsiniz. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra ödemenizi yapabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandığında, ekranda ve yükleme geçmişinde bakiye yüklemenizin onaylandığını göreceksiniz.

Uyarı: Kripto para ile ödeme sadece kargo bakiyesi ekleme alanında açıktır. En yakın zamanda gümrük bakiyelerinizi de kripto para üzerinden ödeyebileceksiniz.

İşte ShipEntegra üzerinden kripto para ile ödeme yapmak bu kadar kolay! Çağın getirdiği dijitalleşmeye ve hıza ayak uyduruyor ve sizlerin en hızlı şekilde işlemlerinizi yapabilmeniz için çalışıyoruz. ShipEntegra’nın yeniliklerinden yararlanmak için sistemimize üye olmayı unutmayın.

Hemen Üye Ol