ShipEntegra ile Amazon, Etsy, Ebay, AliExpress, Shopify, Opencart, Magento, Wallmart gibi pazaryerlerinde açmış olduğunuz dükkanları tek bir ekrandan yönetebilirsiniz. Siparişlerinizin yönetimi için dükkanlar arasında harcadığınız zamandan tasarruf etmek amacıyla dizayn edilmiş olan ShipEntegra ekranları sizlere bir çok alanda avantaj sağlamaktadır. Siparişinizin tarihini, alıcı isim ve ülkesini, ürün kodunu, GTIP numarasını, fiyatını vs gibi görmek isteyeceğiniz bütün verileri tek bir ekranda toplarken “ERKEN TAKİP NUMARASI” sistemi ile pazaryerlerinde dükkanlarınızın teslimat performansını arttırabilirsiniz.

shipentegrauyeol

E-ihracatçılar için yurtdışı kargo süreçlerinde ShipEntegra Ekspress & Eko & Takipsiz olmak üzere 3 seçenek sunmaktadır.
Sizlere uygun servis ile kargolarınızı kolaylıkla gönderebilirsiniz.

    EKSPRES   EKO   TAKİPSİZ
GEÇERLİ OLDUĞU ÜLKELER Tüm Dünya (İstisnai olarak bazı ülkelerde uygulanan gümrük politikaları dolayısıyla gönderi kısıtlamaları söz konusu olabilmektedir. )     Amerika Birleşik Devletleri       Amerika Birleşik Devletleri  
GEÇERLİ OLDUĞU KG/DESİ ÖLÇÜLERİ Tüm kg/desiler için tercih edilebilir. (Uzunluğu 1.20 cm’i geçen gönderiler için gönderim yapmak mümkün olmayabilir veya ek ücret söz konusu olabilmektedir.)  0.50 kg/desi altı gönderiler için geçerlidir.   0.10 kg/desi altı gönderiler için geçerlidir.
GÖNDERİM SÜRESİ Amerika: 1-3 iş günü Avrupa: 1-2 iş günü Diğer ülkeler:  2-4 iş günü   Amerika Birleşik Devletleri: 5-7 iş günü   Amerika Birleşik Devletleri: 5-7 iş günü
GÖNDERİNİN ALICININ ADRESTE OLMAMASI/ADRESİN EKSİK VEYA YANLIŞ OLMASI GİBİ SEBEPLERLE TESLİM EDİLEMEMESİ Konu gönderinin hangi kargo firmasıyla taşındığına, hangi ülkeye iletildiğine bağlı olarak değişiklik göstermekle birlikte, ilgili ülkede, güncel adres ve iletişim bilgilerinin temin edilmesi için bir süre bekletildikten sonra Türkiye’ye iade edilebilir ya da kargo firmasının konu ülkedeki deposuna çekilerek bir süre bekletildikten sonra imhaya gönderilebilir. Otomatik iade de olabilir. Teslim edilemeyen, eko servis gönderileri ABD’de bulunan transfer merkezimize ücretsiz olarak geri gelmektedir. Burada gönderiler bir aylık süre boyunca ücretsiz olarak bekletilir ve talep halinde tekrar ABD içindeki yeni bir adrese çıkışı yapılabilir. ABD’den Türkiye’ye kargo gönderim hizmetimiz bulunmamaktadır. Takipsiz gönderilerin konşimento numarası olmadığından takibi yapılamamaktadır.
GÖNDERİNİN ALICIYA HASARLI OLARAK TESLİM EDİLMESİ Konu gönderinin alıcıya hasarlı olarak teslim edilmesi halinde ShipEntegra ile iletişime geçerek sürece dair bilgi alabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Hasarlı gönderilere dair araştırma dosyası, tazmin talebi gibi süreçler ShipEntegra tarafından yürütülerek sizlere [email protected] maili üzerinden bilgiler aktarılmaktadır. Kargo firmalarının (UPS,FEDEX, TNT) tazmin ve araştırma prosedürleri birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Hasarlı gönderiye dair işlem yapılabilmesi için gönderiye dair iç ve dış paket görseli, hasarlı gönderinin detaylı görselleri ile alıcı irtibat bilgilerinin iletilmesi gerekmektedir. Eko servis gönderilerinin iletilmesine dair ortaya çıkabilecek kayıp durumlarında herhangi bir iade veya tazmin imkanı bulunmamaktadır. Eko servis gönderilerinin iletilmesine dair ortaya çıkabilecek kayıp durumlarında herhangi bir iade veya tazmin imkanı bulunmamaktadır.
GÖNDERİNİN GÜMRÜĞE TAKILMASI Konu gönderinin gümrüğe takılması halinde ShipEntegra ile iletişime geçerek sürece dair bilgi alabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Gümrük süreci ShipEntegra tarafından yürütülerek sizlere [email protected] maili üzerinden bilgiler aktarılmaktadır. Gümrük sürecine dair bir takım ek belge veya evraklar talep edilebilir. Bunun yanında her ne kadar gümrük vergisinden alıcı sorumlu olsa alıcı tarafından gümrük vergisi ödenmediği takdirde gönderici dilerse gümrük ücreti ve beraberinde oluşabilecek masrafları karşılayarak alıcının gönderiyi teslim almasını sağlayabilir. Alıcı tarafından gümrük vergisi ödenmediği takdirde gönderi otomatik olarak iade edilebilir ya da imha edilebilir. Her iki durumda da yansımış olan gümrük vergisi alıcı tarafından ödenir. Gönderici ayrıca imha ve iade hallerinde oluşabilecek ek masraflardan da sorumludur. Eko servis gönderileri küçük ve gümrüğün incelemesi gereken bir takım evrakları  (MSDS, FDA vb) gerektirmeyen gönderiler için söz konusu olduğundan gümrük süreci bulunmamaktadır. İstisnai hallerde gümrüğe dair işlemler ShipEntegra tarafından tamamlanmaktadır. Takipsiz servis gönderileri küçük ve gümrüğün incelemesi gereken bir takım evrakları  (MSDS, FDA vb) gerektirmeyen gönderiler için söz konusu olduğundan gümrük süreci bulunmamaktadır. İstisnai hallerde gümrüğe dair işlemler ShipEntegra tarafından tamamlanmaktadır.
       

E-iHRACATIN KOLAYI VAR!


•ShipEntegra hızlı üyelik için buraya tıklayabilirsiniz.

• ShipEntegra tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

• ShipEntegra ile ilgili detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

• ShipEntegra kullanım kılavuzunu indirerek gönderilerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Lojistik ve Entegrasyonlar ile ilgili soruların cevabına Sıkça Sorulan Sorular sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İhracatta Gümrük Vergileri Kılavuzumuzu okuyarak gümrük süreçleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

HEMEN ÜYE OL