E-İhracatın Kolayını Bir Adım Öteye Taşıdık!


ShipEntegra olarak, 2018
yılından beri e-ihracatın en kolayını hedeflediğimiz vizyonumuzla 4 yıllık sektör tecrübemizi harmanladık. Üretim ve tedarik sürecinde yaşanan sorunları en aza indirgemek için kolları sıvadık. 

2019’dan bu yana EtsyAmazonAliExpress gibi 20+ dev e-ticaret pazaryerleri resmi partnerliklerimizle kullanıcılarımızla aramızda güven inşa ettik. Önemli iş birliklerimizle de ‘’Etsy’de Tanınan İlk Türk Lojistik Teknoloji Şirketi’’ olarak güvenimizi tazeledik. E-ihracatın her alanında kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalıştık.

Şimdi de global ölçekte adımlarımızı atıyoruz. ShipEntegra’nın gelişmiş teknolojisi ve lojistik operasyonlarının tecrübesini arkasına alan yeni markamızda; üretim sürecinizi organize ediyoruz.

İşe, üretim ve tedarik sürecinde yaşanan aksaklıkları tespit ederek başladık. Güvenilir ve/veya ihracat odaklı üretici bulmada yaşanan zorluklar, kontrol mekanizmasına sahip olmayan üretim sürecinin satıcıları zor durumda bırakması, beklentiyi karşılamayan ürünler gibi sorunlarla karşılaşıldığını gördük ve  tümüne çözüm bulabileceğiniz PrinWork’u geliştirdik.

PrinWork’te Ne Yapacağız?

 

Türkiye’nin yüksek bir üretim potansiyeline sahip olduğunu biliyoruz. Ülkemizdeki üreticilerimiz ve satıcılarımızı destekliyoruz. Biz elimizi taşın altına koyduk. E-ihracatta; üretimden teslimata, gücümüzü PrinkWork’te birleştireceğiz.

Dünyanın dört bir ucundan, e-ihracat odaklı üretici ve satıcılar en iyi ürünlerle buluşturacağız. Tarafımızca onaylı üreticilerin ürünlerini ve global pazaryerlerinden ilginizi çekebilecek 500+ ürünü görebilecek, listenize ekleyebilecek; numune ve üretim için sipariş verebileceksiniz.


Hemen Üretici Olun ve…

✔️ Üretim organizasyonunuzu yönetin. Dilerseniz ekibinizle görev dağılımı gerçekleştirin.

✔️ Binlerce global satıcı ile eşleşin ve ürünlerinizi global pazara açın.

✔️ Ürünlerinizin paketleme ve müşteriye gönderimini bizimle gerçekleştirin.

✔️ Lojistik operasyonlarınızda ShipEntegra ile maksimum kâr sağlayın.

Üretici Başlangıç Dostu Rehberi

 

Hemen Satıcı Olun ve…

✔️ Kaliteli üreticilerin çeşitliliği ile size en uygun üreticiye erişin.

✔️ Güvenilir üretici bulma sürecinizi hızlandırın ve hemen numune siparişi verin.

✔️ Tedarik sürecinizi dijitalleştirin ve siparişlerinizi doğrudan alıcınıza gönderin.

✔️ Akıllı entegrasyon ile siparişlerinizi tek panelden adım adım kontrol edin.

Satıcı Başlangıç Dostu Rehberi


ShipEntegra kullanıcıları hemen mağazalarını bağlayabilirler. ShipEntegra üyeliği olmayanlar için mağaza entegrasyonu hemen aşağıda:

 

ShipEntegra ile E-İhracata, PrinWork ile Üretim Sürecinize Yön Verin!

Detaylı bilgi için: [email protected] 

 

 

 

HEMEN ÜYE OL