Dev Kampanya!

Kullanıcılarımız için harika bir iş birliğine imza attık! Entegrasyon sağladığınız tüm pazar yerlerinde kargo gönderimlerinizi indirimli fiyatlarla yapabileceksiniz. Gelin, birlikte kampanya detaylarımızı inceleyelim.

ShipEntegra ile gönderim yapan Mastercard Ticari Kart sahibi KOBİ’ler 21.07.2022 ile 27.07.2022 tarihleri arasındaki siparişlerinin navlun ücretlerini %25 indirimle ödeyebilecekler.

E-ihracat sektörü son yılların revaçta olan ticaret yöntemlerinden biri haline geldi. Siz de ShipEntegra ile sınır ötesi ticaret sürecinizde hizmetlerimizden yararlanarak uluslararası pazara açılan kapıda milyonlarca müşteri potansiyeline ulaşabilirsiniz. ShipEntegralı olarak kampanyalarımızın ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Müşterilerinize rekabetçi fiyatlar sunarak satışlarınızı artırabilir ve mağazanızı ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Bunu sağlamanın en kolay yolu da navlun ücretlerinizi düşürmektir. İşte burada ShipEntegra & Mastercard’ın e-ihracat desteklerinden yararlanarak 0-5 desi gönderilerinizi kampanya tarihleri arasında %25 indirimli gönderebilir ve tüm pazar yerlerinde kazanan siz olabilirsiniz.

Kampanya kapsamında gönderim yaparken izlemeniz gereken adımları ve uymanız gereken koşulları sizler için anlattık. Adımları takip ederek kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.

shipentegrauyeol

Kampanya Kapsamında Gönderim Yaparken İzlemeniz Gereken Adımlar

  • ShipEntegra & Mastercard iş birliği ile düzenlenen ve 21.07.2022-27.07.2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan e-ihracat teşviklerinden yararlanmak için öncelikle ShipEntegra’ya üye olmalısınız. Ana sayfamızda yer alan‘’Üye Ol’’ butonuna tıkladıktan sonra aşağıdaki bilgileri tamamlayarak ShipEntegralı olabilirsiniz.
  • Kampanya, ShipEntegra ile entegrasyonu olan pazar yerlerinden  gelen siparişler için geçerlidir. Bu nedenle hangi mağaza üzerinden satışlarınızı gerçekleştiriyorsanız mağazanız ile ShipEntegra panelinizi entegre etmeniz gerekmektedir. Nasıl entegrasyon yapabileceğinizi öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz. Hangi Pazar yerleri ile entegrasyon sağladığımızı panelimizden görebilirsiniz.
  • Şimdi de ShipEntegra paneliniz üzerinden ‘Bekleyen Siparişler’ bölümüne gelmesiniz (Hızlı Etiket Arayüzü seçeneğinin açık olduğundan emin olmalısınız) ve burada kampanya kapsamında gönderimi yapılacak olan gönderinizi seçmelisiniz. Ardından ‘Mastercard ile Öde’ seçeneğine tıklamalısınız.
  • Kampanya koşullarına uygun olan gönderileriniz ekranınıza yansıyacaktır. Normal ve indirimli fiyatlarınızı bu ekrandan görebilirsiniz. Kartınızın Mastercard Business (Ticari) olduğunu doğrulamak için kart numaranızın ilk 6 hanesini gerekli alana girmeniz gerekmektedir. Ardından ödeme ekranına geçiş yapabilirsiniz.
  • Kart numaranızın ilk 6 hanesini ilgili alana girdikten sonra ödeme ekranına yönlendirileceksiniz. Burada kampanya kapsamında ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

    ShipEntegra Kampanya Koşulları

    1. Kampanya 21 Temmuz 2022 ile 27 Temmuz 2022 tarihleri arasında gönderilen paketler için geçerli olacaktır.

    2.ShipEntegra paneliniz ile mağazanızın entegrasyonunu tamamlanmış olması gerekmektedir.

    3. Mastercard® Business (Ticari) Kart kullanan ve mağazalarının ShipEntegra entegrasyonu olan bir satıcıysanız, gönderdiğiniz siparişlerde yurt dışı kargo bedelini SHIPENTEGRA tarifesi üzerinden %25 daha az ödersiniz.

    4. Kampanyadan yararlanabilmek için ShipEntegra panellerinde ”Bekleyen İşlemler” kısmından ”Mastercard ile Öde’’ seçeneğini seçmeniz indirimin uygulanması için yeterlidir.

    5. 4000TL’ye kadar olan navlun ücretinde %25 indirim uygulanacaktır. Toplam 1000TL’ye kadar indirim kazanabilirsiniz.

    6. Kampanyamız 0-5 desi ve sınırlı sayıda paket için geçerlidir.

    7. Gönderilerinizin en geç 1 hafta içerisinde ShipEntegra operasyon merkezine iletilmesi gerekmektedir.

    8. Faturalandırma işlemi gönderilerin operasyon merkezinde kabul işlemi gerçekleştikten sonra yapılır.

    Hadi hemen ShipEntegra’ya üye olun ve bu kampanyadan yararlanarak pazar yerlerinin en çok kazananı siz olun!

HEMEN ÜYE OL