E- İhracat Gönüllülük Programı Nedir?

    ShipEntegra olarak her zaman e-ihracata tam destek sloganımız ile büyüdük ve ilerledik. Sizler için, sizlerle beraber kendimizi geliştirdik ve geliştirmeye de devam etmekteyiz. Bu süreçte yaklaşan yoğun satış sezonu öncesi e-ihracat gönüllülük programımızı sizlere sunuyoruz. Programımızın amacı bizlere destek veren siz değerli üyelerimize destek olmak ve e-ihracatta devamlılığını sağlamaktadır.

   E-ihracat gönüllülük programı  ile hali hazırda bizlerle beraber çalışan üyelerimiz, getirdikleri her arkadaşları için hem kendileri hem de arkadaşları  5 USD kargo bakiyesi kazanıyorlar.  Ayrıca arkadaşını getiren gönüllü üyemiz 2 ay boyunca arkadaşının gönderdiği kargolar üzerinden %2.5 bakiye kazanmaya devam ediyor.  Bunun için sadece yeni üyemizin kayıt olurken, gönüllü üyemizin promosyon kodunu kullanması ve kargo gönderisi yapması yeterli olacaktır. Promosyon kodları hem mail olarak hem de üyelerimizin panelleri üzerinden alınabilir.

 Bakiyeler yeni üyemizin üyeliği onaylandıktan sonra her iki üyemize de anında yüklenmektedir. 2 aylık süre boyunca da her Cuma e- ihracat gönüllüsü üyemizin bakiyesi güncelleniyor olacaktır. Ancak yüklenilen bu bakiyelerin üyelik tarihinden başlayarak ilk 2 ay içerisinde kullanılması gerekir bu süresi aşan bakiyeler kullanılamayacak olup bu üyemizin toplam tutarındaki kullanım süresini aşmayan bakiyelerini kapsamayacaktır.

 Gönüllü üyemiz getirdiği her arkadaş için hem 5 USD hem de 2 ay boyunca bakiye kazanacaktır. Yani her arkadaşı için kazanacağı bakiye miktarı farklı olup, üye olmasını sağladığı kişi sayısı arttığı zaman bakiyesi de artacaktır.

   Bu program ile bir diğer amacımız da ailemizin büyümesine vesile olan her bir üyemize teşekkür etmek ve onlara destek olmaktır.

  Program hakkında detaylı bilgi ve program koşulları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Sorularınız ve görüşleriniz için ise [email protected] adresine mail atabilir veya 0850 550 58 59 nolu numaradan müşteri hizmetlerimiz ile kontağa geçebilirsiniz.

https://www.shipentegra.com/e-ihracat-gonulluleri

#eihracat #affiliatemarketing #volunteer #shipentegra

 

HEMEN ÜYE OL