ShipEntegra, Türkiye’den  yurt dışına gönderim yapacak olan herkesin kullanabileceği, kargo ve yazılım hizmeti veren bir firmadır.  ShipEntegra panelleri üzerinden siparişlerinizi yönetirken, sunulan lojistik hizmeti sayesinde de gönderilerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde alıcılarına ulaştırabilirsiniz.

Yazılım hizmeti sayesinde Amazon, AliExpress, Shopify, Ebay, Walmart gibi satış platformlarında bulunan mağazalarınızın ShipEntegra ile entegrasyonunu sağlayıp tüm siparişlerinizi tek bir panel üzerinden yönetebilir ve takip numaralarınızı direkt olarak alıcınıza iletebilirsiniz. Alıcınıza ait bilgiler entegrasyon sayesinde direkt olarak panele aktarıldığından dolayı manuel bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Bu sayede hem hata payını sıfıra indirir hem de zamandan tasarruf edersiniz. Aynı zamanda ciddi bir kağıt israfının önüne geçildiği için doğa dostu bir işlem yapmış olursunuz.

shipentegrauyeol

ShipEntegra – AliExpress Entegrasyonu Nasıl Yapılır?

ShipEntegra ile AliExpress’te bulunan mağazanızın entegrasyonunu sağlayarak AliExpress üzerinden gelen siparişlerinizi ShipEntegra panellerinden yönetebilirsiniz. Gelin birlikte ShipEntegra AliExpress entegrasyonun nasıl yapıldığını öğrenelim.

  1. ShipEntegra ile birlikte siparişlerinizi yönetmek ve gönderim yapmak için atmanız gereken ilk adım ShipEntegra sitesine üye olmaktır.
  2. Burada sizden istenilen gerekli bilgileri yazdıktan sonra e-mail adresinize doğrulama kodu içeren bir link gelmektedir. Üyeliğinizi doğruladıktan sonra giriş yapabilirsiniz.

aliexpress-shipentegra-entegrasyonu

3.  Sisteme üyelik gerçekleştirdikten sonra panelde sol tarafta bulunan menüden ‘Entegrasyonlar’ kısmına gidin.

 

4. Entegrasyonlar kısmına tıkladıktan sonra karşınıza ShipEntegra paneliniz ile entegrasyonunu sağlayabileceğiniz satış platformları çıkacaktır. Burada AliExpress’i seçin ve başla butonuna basın. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta AliExpress sayfanız ile ShipEntegra panelinizin aynı ekran üzerinde açık olmasıdır.

5. Başla butonuna bastıktan sonra entegrasyon tamamlanacaktır. Entegrasyon tamamlandıktan sonra ShipEntegra panelinde bulunan ‘Tüm Siparişler’ kısmına yönlendirileceksiniz.

6. AliExpress Üzerinden Gelen Siparişinize Etiket Oluşturun. ShipEntegra Panelinde siparişler bölümünden ‘Bekleyen Siparişlere’ gelin.

7. AliExpress üzerinden gelen siparişlerinizi seçip sol üst tarafta bulunan ‘Etiket Oluştur’ butonuna tıklayınız.

 

8. ‘Etiket Oluştur’ butonuna bastıktan sonra karşınıza etiket oluştur sayfası çıkacak. Burada ürün içeriği kısmını İngilizce olarak girmeyi unutmayın. Daha sonrasında altta bulunan etiket oluştur butonuna basarak işlemi tamamlayın.

9. İşlem tamamlandıktan sonra bekleyen siparişler kısmında gönderinizin altında ShipEntegra logosu çıkmaktadır.


 10. Yukarıda bulunan ‘İndir’ kısmından ‘Etiket İndir’ veya ‘Barkod İndir’ seçeneğine basarak etiketin çıktısını alın. Burada 513 ile başlayan etiket numarasının bulunmasına özen gösterin.

11. Son işlem ise çıktısını aldığınız etiketi gönderinizin üzerine yapıştırmaktır. Gönderinizi anlaşmalı bulunduğumuz MNG, Yurtiçi, Sürat gibi kargo firmaları ile birlikte bize gönderebilirsiniz. Ayrıca bu firmalara anlaşma kodlarımızı vererek alıcı ödemeli bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Gönderinizin işlemleri tamamlandıktan sonra UPS, FedEx, TNT  gibi uluslararası taşıyıcı firmalar ile çıkışı yapılmaktadır. Takip numaranız ise direkt olarak AliExpress sayfanıza yansıtılmaktadır.

Konu ile alakalı daha detaylı bilgi almak için müşteri hizmetlerimizi arayabilir, E-İhracat alanında yeni bilgiler öğrenmek için ise blog sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ShipEntegra’ya üye olmak için tıklayın.

HEMEN ÜYE OL