Değerli ve Cesur Kadınlar!

Başarı için çaba sarf eden, kendi yolunu çizen ve iş dünyasında adını duyurmak için kararlılıkla ilerleyen kadınlara sesleniyoruz! Belki el emeği göz nuru ürünlerinizi satıyorsunuz, belki kendi işinizin patronu olma yolunda hızla ilerliyorsunuz. Belki de henüz yolunuzun başında, ancak bu sizin azminize gölge düşüremez. Biz, size inanıyor ve bu cesaretinizle gurur duyuyoruz!

Hayatınızın her alanında olduğu gibi, e-ihracat dünyasında da kadınların güçlü ellerine ihtiyaç var. Belki de size “Yapamazsın” diyenler oldu ya da iş dünyasının zorluklarını anlamadığınızı söyleyenler… Ancak siz, bu sözleri dinlemediniz ve e-ihracat dünyasına giriş yaparak cesaretinizi gösterdiniz. Bu nedenle size minnettarız, çünkü burada da bir kadın dokunuşuna ihtiyacımız var!

Her pazaryeri gönderileriniz için geçerli olan ve Mart ayı boyunca e-ihracat dünyasına adım atmış veya atmaya karar vermiş olan tüm cesur kadınları özel hissettirecek bir kampanya başlattık. Amacımız, maliyetlerinizi azaltmak ve büyümenize destek olmak.


Etsy, Amazon, Walmart ve Tüm Pazaryerlerinde Geçerli Özel İndirim

Mart ayı boyunca ShipEntegra’ya katılan tüm kadın kullanıcılar için harika bir fırsat! İlk gönderimlerinizde, Etsy, Amazon, Walmart ve diğer tüm pazaryerlerinde geçerli olarak, ürününüzün navlun ücreti ne olursa olsun, ilk gönderiminizde 50 dolara kadar %90 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Bu özel kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken, promosyon kodunuzu onaylı gönderiler kısmına eklemek!

kadinlar-günü-indirimi-promosyon-kodu

 

Yeni bir işe başlamak her zaman heyecan vericidir. ShipEntegra ile işinize güçlü bir başlangıç yapın ve başarı dolu bir yolculuğa ilk adımınızı atın!

Kampanya Koşulları ve Detayları

  • Promosyon Kodu Kullanımı: kadınlargünü” promosyon kodunu ShipEntegra panelinizde, “Lojistik > Onaylı Gönderiler” kısmında bulunan “Promosyon Uygula” bölümünde kullanabilirsiniz.
  • Mağaza Entegrasyonu Gerekliliği: Kampanyadan yararlanmak için, ShipEntegra ile mağaza entegrasyonunuzu tamamlamış olmanız gerekmektedir.
  • Cinsiyet Seçeneği Tercihi: Üye olurken “Kadın” seçeneğini tercih etmiş olmanız gerekmektedir.
  • Üyelik Tarihi: 8 Mart 2024 tarihinden itibaren ShipEntegra’ya üyelik gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir. Kampanya kupon kullanımı 31 Mart 2024 tarihinde sonlanacaktır.
  • Tek Hesap Kuralı: Bir kişinin sadece bir tane ShipEntegra hesabı bulunabilir.
  • Kişiye Özel Promosyon Kodları: Promosyon kodları kişiye özeldir ve başka bir hesapta kullanılamaz.
  • Başka Hesaplarla İlişkili Mağazalar: Başka bir ShipEntegra hesabında kayıtlı bulunan mağazalar kampanya kapsamı dışında kalacaktır.

Biz, kadınlarımızın başarı dolu bir yıl geçirmesini ve eşitlik ve başarıya ulaşma yolunda ilerlemesini diliyoruz. Eğer siz de e-ihracat alanında çalışmak isteyen bir kadın girişimciyseniz, hemen ShipEntegra’ya üye olun ve gönderim yapmaya başlayın.

* Promosyon kodunu küçük harflerle ”kadınlargünü” olarak girmeniz gerekmektedir.
*Uygulanan indirim tutarını Ayarlar>Bakiye>Yükleme Geçmişi adımları ile öğrenebilirsiniz.

shipentegrauyeol

HEMEN ÜYE OL