Etsy’de Nerede Kalmıştık?

2019’da e-ihracatın kolayını, daha da kolayını ve en kolayını gerçekleştirmek üzerine bir vizyon benimsedik. Kurulduğumuz yıl 1000 mutlu müşterimizle çalışırken şimdi 60.000’den fazla memnun kullanıcımızla kocaman bir aile olduk. Etsy başta olmak üzere, 20’den fazla global pazar yeri ile entegrasyon sağladık. ShipEntegra Express ve Ekonomik servislerimizle 220’den fazla ülke için en iyi teslimatı sunduk. Birlikte 2.5 Milyondan fazla başarılı teslimat gerçekleştirdik.

2022 yılında Etsy tarafından tanınan ilk ve tek Türk Teknoloji Lojistik Şirketi olduk. Elde ettiğimiz bu başarıyla gurur duyduk ama işi zirvede bırakmadık. Gandi’nin de dediği gibi tırmandıkça aşılacak yeni zirveler gördük ve e-ihracat ekosistemi için yeniden bir ilke imza attık.

Etsy’de siparişler tamamlanırken ShipEntegra takip numaramızın seçilebilmesinin ardından sadece 6 ay geçti.

Siparişlerinizi nasıl kapatabileceğinizi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bundan böyle sadece son aşamada yani ‘’Complete Order’’da değil, hem ‘’Listing’’ yaparken yani ürün listelemede hem ‘’Shipping Profile’’ yani kargo profili oluşturmada; aslında bakarsanız işin en başından itibaren size eşlik ediyoruz. Etsy’de e-ihracat sürecinizi baştan sona ShipEntegra ile tamamlayabileceksiniz! Hemen birlikte bu yeniliğin getirdiği avantajları inceleyelim.


ShipEntegra ile Etsy’deki Yeni Avantajlarınız:

-İster mağazanızı yeni kuruyor olun ister mevcutta satış yapan bir kullanıcı olun bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Yeni ürün listeme yaparken veya yeni kargo profili oluştururken ShipEntegra’yı tercih edebilirsiniz.

‘’Shipping Profile’’ (Kargo Profili) ayarlarken ShipEntegra servislerinden International Standart (3-12 Business Day) ve  International Express (2-5 Business Day) seçeneklerinden size uygun olanı seçebilirsiniz.

– Kargo profili oluşturduğunuzda her ülke için ayrı ayrı teslimat süresi girmenize gerek kalmaz. Tercih ettiğiniz servis seçeneğinde yazan tahmini teslimat süresi otomatik olarak tanımlanır.

Star Seller olabilmeniz için gereken hızlı teslimatı ve tahmini teslimat sürelerinde alıcılarına paketlerini %99.97 oranında bir başarıyla teslim eden, güvenilir bir şirketle çalışmanın keyfine varırsınız.

Etsy gibi global bir pazarda bu denli güven oluşturmamızın en büyük kaynağı Türk satıcıların %80 oranında bizi tercih etmesi. Hem en çok entegrasyon sağlanan hem de siparişlerin tamamlanmasında en çok tercih edilen lojistik şirketiyiz. Çabalarımızın ve emeklerimizin başarıya dönüşmesini sağlayan tüm kullanıcılarımıza çok teşekkür ederiz. 2019’dan beri Türkiye’nin paket performansını birlikte çalışarak artırdık. Tabii bununla birlikte Etsy’de satış yapan ya da danışmanlık veren girişimcilere ve globalde ülke olarak bilinirliğimizi sağlayan e-ihracat ekosisteminin tüm paydaşlarına da teşekkür ederiz.

Güzel şeyler zaman alır, biliyoruz. E-ihracat yolculuğunda birlikte olmak ve öncü olacağımız yeni işlerde görüşeceğimizden eminiz.  ShipEntegra ile her zaman dahası da var! Bizi takip etmeyi unutmayın.

Eğer siz de Etsy’de ShipEntegra’nın yeni geliştirmesini kullanmak için sabırsızlanıyorsanız hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

 

HEMEN ÜYE OL