Geçtiğimiz aylarda sizlere eBay ile gerçekleştirdiğimiz heyecan verici resmi partnerliği duyurmuştuk. Bu partnerlikte, sizlere profesyonel bir satıcı olmanın kapılarını aralamıştı. Örneğin; eBay’den ücretsiz olarak alabileceğiniz eğitimler, ücretsiz mağaza açma imkanı, mağaza abonelik bedellerinden muafiyet, avantajlı navlun ücretleri ve iade yönetimi gibi, Türk girişimcileri için birçok fırsat sunmuştuk.

Ancak bu büyük adım sadece başlangıçtı. ShipEntegra olarak, e-ihracat dünyasına ilk adımımızı attığımız günden bu yana büyük hedeflere yürüdük. AliExpress, Etsy ve Amazon gibi dev platformlarda tanınan takip numaramızla Türk e-ihracatçısının en büyük destekçisi olduk. Bu kadar başarı bize yeter demedik ve daha fazlası için çalışmaya devam ettik. 

Ve şimdi, gururla duyuruyoruz ki ShipEntegra takip numarası eBay platformunda da tanınıyor! Bu, siparişlerinizi daha kolay yönetmenize ve dünya genelinde her ülkeye kolayca satış yapabilmenize olanak tanıyacak heyecan verici bir gelişme.

Türk girişimcileriyle birlikte eBay’de yeni bir çağın kapılarını aralıyoruz. Bu heyecan verici yolculuğa siz de katılmaya hazır mısınız? Öyleyse okumaya devam edin!

ShipEntegra Takip Numarası ile Gönderimin Avantajları

1. Item Location’da Servis Ağı Üstünlüğü

eBay’in dikkat ettiği önemli bir konu, ürünlerin nereden gönderildiğidir. ShipEntegra ile, ürünlerinizi istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz. Özellikle WWS (Worldwide Shipping) ile 40’tan fazla ülkede yerel kargo ağlarıyla çalışıyor olmamız, size büyük bir avantaj sağlar. Ayrıca 20’den fazla global teslimat seçeneği ile rekabet üstünlüğünüzü daha da artırabilirsiniz.

 

2. Anında Siparişi Tamamlama

Mağazanızın sağlığını korumak için hızlı ve güvenilir gönderimler önemlidir. Örneğin, Kayseri’den gönderim yapıyorsanız, kargonuzun önce yurt dışına gönderimi sağlayacak bir şirkete ulaşması ve ardından takip numarasını eBay’e girmeniz gerekebilir. Ancak bu süreç genellikle 3-4 gün sürer ve bekleyen müşterileriniz mağdur olabilir. ShipEntegra ile, ürünleri teslim ettiğiniz gün takip numarasını alabilir ve siparişi hızla kapatabilirsiniz. Müşterilerinize ve eBay’e olan güveni bu şekilde sağlayabilirsiniz.

 

3. Müşteri Sadakati ve Olumlu İlişkiler

ShipEntegra’nın takip numarası çözümü, müşteri sadakatini artırmanıza yardımcı olur. Eksik takip numaraları veya hareketsiz paketler nedeniyle müşteri memnuniyetsizliği yaşanmaz, olumsuz yorumlar azalır ve mesajlaşma trafiğiniz azalır. Müşterilerinizle olumlu ilişkiler kurmak artık daha kolay ve sorunsuz.

eBay’de ShipEntegra Takip Numarası Nasıl Kullanılır?

 

Siparişlerinizi tamamlayacağınız sırada, Shipping ana bölümünün içinde, Track Package kısmına tıklayıp Add Tracking yapıldığında Carrier yani taşıyıcı olarak ShipEntegra’yı seçebilirsiniz. 

Videoda da aşamaları görebilirsiniz.

 

 


Biz, ShipEntegra ailesi olarak sizi bu heyecan verici yolculuğa davet ediyoruz. Şimdi, eBay ile dünya çapında büyüme zamanı!

 

HEMEN ÜYE OL