Yoğun Sezona Hazırlık Kampanyası


E-ihracatın altın dönemi olarak adlandırabileceğimiz yoğun sezona giriş yapıyoruz. Amazon Advertising/Kantar anket verilerine göre Amerika’daki tüketicilerin %39’u ve İngiltere’deki tüketicilerin %42’si Ekim ayındaki alışveriş furyasını bekliyor.1 Siz de eylül sonundan itibaren birçok sektör için ihracatın pik yaptığı bu döneme ShipEntegra ile hazırlanabilirsiniz. Henüz bir iş/strateji planınız yoksa hiç tedirgin olmayın. Yoğun sezondan maksimum verimi alabilmeniz için biz buradayız.

Etsy’de Tanınan İlk Türk Lojistik Teknoloji şirketi olarak kullanıcılarımıza büyük avantajlar sağladık. Kargo profili oluşturma konusundaki yazılım geliştirmelerimizle 220+ ülkeye ürün potansiyelinizi artıracak şekilde otomatize ettik. Bu kampanya ile de amacımız; Etsy’de satış yapan ShipEntegra kullanıcılarının ürünlerini daha fazla mağazada satışa sunarak daha fazla müşteriye ulaştırmak.

 

Şimdi Etsy satıcılarımız için oluşturduğumuz kampanyamızla buluşmaya hazırsınız! ShopiVerse ile ortak olarak yürüteceğimiz ‘’Yoğun Sezona Büyük Hazırlık’’ kampanyasında Etsy’de satış yapan kullanıcılarımızın Amerika ve Avrupa pazaryerlerinde hızlı ve kolay entegre olmaları sağlanacak. Kampanya 30 Ekim 2022’ye kadar geçerli olacak.

     Peki ShopiVerse Nedir?

 

      ShopiVerse Kampanyada Hangi Fırsatları Sunuyor?

  • Yazılım kurulum bedeli yok
  • Yıllık yenileme bedeli yok (2 yıl)
  • Cirodan komisyon yok (1 yıl)
  • Ürün listeleme ve entegrasyon bedeli yok

     Kampanyadan Yararlanabilmeniz için Gerekenler

  • ShipEntegra aktif üyeliğinizin olması
  • Etsy mağazasına sahip olmanız
  • Minumum 1 adet satışınız olması


    Kampanya Kapsamındaki Hizmetler

  • Pazaryeri Mağaza AçılışıShopiVerse ile; Amazon, Wayfair, Walmart, Ozon, Allegro, Zalando gibi E-ticaret mağazalarınızı açarak çeşitliliği artırıyorsunuz. Böylece daha çok müşteriye ulaşabiliyor ve yeni satış fırsatları yakalayabiliyorsunuz.
  • İngiltere ve Amerika’da Şirket Kurulumu-Size en hızlı ve en uygun şirket kurulum desteği alabiliyorsunuz.
  • E-Ticaret Depo Çözümü– Amerika, İngiltere, Almanya, Hollanda, Macaristan, İtalya, Türkiye, Azerbaycan, Yunanistan, Romanya, Portekiz, Rusya kısacası dünyanın birçok yerinde depo desteğiyle kolay ve hızlı teslimat hizmeti alabiliyorsunuz.
  • Entegrasyon ShopiVerse ile tüm bu iş yükünü tek panelden, en kullanışlı şekilde yönetebilmeniz sağlanıyor.

    Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirsiniz? 

    ShipEntegra panelinde sol tarafta ”E-Ticaret Mağaza Kurulumu”  butonuna tıkladığınızda  karşınıza çıkan ekranda istediğiniz pazaryerleri için mağaza, şirket kurulumlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

yogun-sezon-kampanya-shipentegra

 

Satış stratejinizi belirlerken, ürünlerinizin stok yönetimini, fiyat rekabetini, önemli günlerde özel kampanya ve reklamlar hazırlamayı; iştirakimiz ShopiVerse ile kampanyamızdan yararlanarak global pazaryerlerinde marka bilinirliğinizi artırmayı ve ürünlerinizin teslimatı için lojistik yönetiminde ShipEntegra’nın özelleştirilmiş servis seçeneklerinden yararlanmayı unutmayın!  Daha önce hazırladığımız rehber niteliğindeki ‘’Yoğun Sezon Yaklaşıyor’’ blog yazımızdan da yeni fikirler edinebilirsiniz.

Üye olun ve e-ihracat kapılarınızı dünyaya açın! Kampanyadan yararlanmak için hemen TIKLAYIN!

 

 

Kaynakça

Kantar Quickfire anketi, ABD, yılın 4. çeyreğinde  tatil sezonunda alışveriş yapmış olan ve aynı zaman diliminde alışveriş yapmayı planlayan 500 katılımcı.

HEMEN ÜYE OL