Dev Kampanya!

AliExpress satıcıları burada mısınız? Sizler için en önemli gün ne? Evet 11.11! Bizde AliExpress üzerinden satış yapan ve ShipEntegra ile çalışan kullanıcılarımız için harika bir kampanyaya dahil olduk!

ShipEntegra& AliExpress& Mastercard iş birliği ile gerçekleşecek olan bu kampanya ile birlikte 11.11 ve 12.11 boyunca gelen siparişlerinizin navlun ücretlerini %50 indirimle ödeyebilirsiniz.

11.11 Global Alışveriş Festivali AliExpress üzerinden satış yapan kullanıcılar için oldukça önemli bir gündür. Bekarlar Günü (Singles Day) olarak da anılan bu özel günde rekabetçi fiyatlar sunarak satışlarınızı arttırabilir ve mağazanızı ilgi çekici hale getirebilirsiniz. Bekarlar Gününde (Singles Day)  rekabetçi fiyatları sağlamanın en kolay yolu ise navlun ücretlerinizi düşürmektir. Bu nedenle AliExpress& ShipEntegra& Mastercard tarafından düzenlenen E-İhracatçılara Destek Kampanyasına katılarak gönderilerinizi %50 daha indirimli gönderebilir ve 11.11’in kazananı siz olabilirsiniz.

Kampanya kapsamında gönderim yaparken izlemeniz gereken adımları ve uymanız gereken koşulları sizler için anlattık. Hadi yazımızı okumaya devam edin ve ‘Global Alışveriş Festivalinin’ kazananı siz olun.

shipentegrauyeol

Kampanya Kapsamında Gönderim Yaparken İzlemeniz Gereken Adımlar

  • ShipEntegra & AliExpress & Mastercard iş birliği ile düzenlenen ve 11.11’ de gerçekleşecek olan E-İhracatçılara Destek Kampanyasından yararlanmak için öncelikle ShipEntegra’ya üye olmalısınız. Üye olurken ilgili alana ‘aliexpress’ promosyon kodunuzu girmeyi unutmayın.
  • Kampanyadan yararlanabilmeniz için gerekli olan bir diğer kural ise ‘aliexpress’ promosyon koduna sahip olmanızdır. Bu promosyon koduna sahip olmayan satıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır. Eğer üyelik esnasında promosyon kodunuzu girmediyseniz müşteri hizmetlerimizi arayabilir ve promosyon kodunuzun tanımlanması için talepte bulunabilirsiniz. Tanımlama işlemi gerçekleştirildikten sonra fiyat hesaplama aracından fiyatlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
  • Kampanya ShipEntegra & AliExpress entegrasyonu ile gelen siparişler için geçerlidir. Bu nedenle AliExpress üzerinde bulunan mağazanız ile ShipEntegra panelinizi entegre etmeniz gerekmektedir.
  • Siparişler ShipEntegra kargo şablonu ile alınmış olmalıdır. Bu nedenle 11.11 kampanya kaydı öncesinde kargo şablonunuzu ShipEntegra yapmalısınız. ShipEntegra ile AliExpress kargo şablonunun nasıl oluşturulacağını öğrenmek için videomuzu izleyebilir veya blog yazımızı okuyabilirsiniz.
  • ShipEntegra paneliniz üzerinden ‘Bekleyen Siparişler’ bölümüne geliniz ve burada kampanya kapsamında gönderimi yapılacak olan gönderinizi seçin. Ardından ‘İşlemler’ kısmından ‘Mastercard ile Öde’ seçeneğine tıklayınız.
  • Kampanya koşullarına uygun olan gönderileriniz ekranınıza yansıyacaktır. Normal ve indirimli fiyatlarınızı bu ekrandan görebilirsiniz. Kartınızın Mastercard Business olduğunu doğrulamak için kart numaranızın ilk 6 hanesini gerekli alana girmeniz gerekmektedir. Ardından ödeme ekranına geçiş yapabilirsiniz.
  • Kart numaranızın ilk 6 hanesini ilgili alana girdikten sonra ödeme ekranına yönlendirileceksiniz. Burada kampanya kapsamında ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

ShipEntegra Kampanya Koşulları

  1. Kampanya 11-12 Kasım tarihleri arasında gönderilen paketler için geçerli olacaktır.
  2. 11 Global Alışveriş Festivaline 20 Ekime kadar kayıt olmuş satıcılar kampanyaya katılabilir.
  3. Mastercard® Ticari Kart kullanan AliExpress satıcıları ShipEntegra kargo şablonu kullanarak gönderdikleri siparişlerde yurtdışı kargo bedelini SHIPENTEGRA tarifesi üzerinden %50 daha az öder.
  4. Belirtilen tarihler arasında koşullara uygun olan gönderiler için kargo şablonu oluşturulmalıdır.
  5. Kampanyadan yararlanabilmek için ShipEntegra panellerine üye olurken ‘AliExpress’ promosyon kodunu girmeniz gerekmektedir.
  6. ShipEntegra paneliniz ile AliExpress’te bulunan mağazanızın entegrasyonunu tamamlanmış bulunmanız gerekmektedir.
  7. Gönderilerinizin en geç 1 hafta içerisinde ShipEntegra operasyon merkezine iletilmesi gerekmektedir.
  8. Faturalandırma işlemi gönderilerin operasyon merkezinde kabul işlemi gerçekleştikten sonra yapılır.
  9. Tek kenar uzunluğu 120 cm, çevre uzunluğu 270 cm üzerinde olan paketlerin navlun ücretleri AliExpress fiyat listesi üzerinden hesaplanacaktır. Ancak bu paketler için çıkabilecek ek ücretler kampanya kapsamı dışındadır. Covid ek ücretleri ise kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Hadi hemen ShipEntegra’ya üye olun ve bu kampanyadan yararlanarak 11.11’in kazananı siz olun!

HEMEN ÜYE OL