Amazon SPN Nedir?

Amazon Service Provider Network (SPN) Amazon tarafından geliştirilen, satıcılarının işlerini hızlandırabilmek ve kolaylaştırabilmek adına güvenilir üçüncü taraf hizmet sağlayıcısı belirledikleri bir ağdır. Kendi alanında uzmanlaşmış seçkin firmalar Amazon tarafından Amazon SPN olarak seçilir. Bu uygulamanın en temel amacı, satıcılarının işlerinde başarılı olmaları için ihtiyaçları olan her konuda onlara yardımcı olacak firmaları seçmektir. Amazon SPN ile ürünlerinizin fotoğraflarını çekmekten tutun Amazon depolarına gönderim yapana kadar online ticaretin her alanında hizmet alabileceğiniz firmalara ulaşabilirsiniz. Kısacası Amazon SPN bir satıcının ihtiyacı olan tüm hizmetleri tek bir çatı altında toplayan ağdır.

Amazon’un Resmi Servis Sağlayıcısı ShipEntegra!

ShipEntegra kurulduğu günden bu yana sayısız partnerlik ve entegrasyon ile yazılım alanında kendini en üst noktalara taşımak için hiç durmadan çalışmalarına devam ediyor. Pazar yerleri ile başladığımız entegrasyonlar uluslararası taşıyıcı firmalar ve e-ihracat fatura entegrasyonları ile devam etmektedir.

Amazon, Etsy, Ebay, AliExpress, Shopify gibi dünyanın önde gelen Pazar yerleri ile entegrasyon yaparak kullanıcılarımıza sipariş yönetimi konusunda destek oluyor ve zaman tasarrufu yapmalarını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra birçok alanda yenilikler yaparken var olan entegrasyonlarımızı yeniliyor ve güncelliyoruz. Bildiğiniz üzere Amazon Dünya’nın en değerli pazar yerlerinden birisi. Bu nedenle bu alanda satış yapan kullanıcılarımızın gönderilerini sorunsuz bir şekilde hazırlamaları ve göndermeleri konusunda destek oluyoruz. Bu süreç sonucunda Amazon ile Resmi Servis Sağlayıcısı (Amazon SPN) Partneri olduk. International Service alanında vereceğimiz hizmet ile artık Amazon SPN’in bir parçasıyız.

shipentegrauyeol

Amazon’un Resmi Servis Sağlayıcısı (Amazon SPN) olarak uzman olduğumuz alanlarda Amazon üzerinden satış yapan her işletmenin yanındayız! Peki uzmanlık alanlarımız neler?

  1. Pazar yeri entegrasyonu
  2. 200’den fazla ülkeye express gönderim
  3. Kapıdan kapıya teslimat hizmeti
  4. Hava taşımacılığı
  5. Gönderim
  6. Depolama
  7. Gümrükleme
  8. FBA hazırlığı

Amazon satıcılarının bu konularda yaşadıkları problemlerde yanında olacağız ve problemlerini çözebilmek adına çalışacağız.

Uzman ekibimiz ve arka planda çalışan yapay zekamız sayesinde ödüllü global lojistik, ikmal ve depolama hizmetleri sunuyoruz. Burada en temel amacımız kullanıcılarımızın e-ihracat alanında kendilerini geliştirmelerini sağlayarak onları global pazarda üst sıralara çıkarmak.  Amazon Resmi Servis Sağlayıcısı(Amazon SPN) olduğumuz bu süreçte artık sadece kullanıcılarımız için değil tüm Amazon satıcıları için hizmet veriyoruz. Oldukça pratik ve kolay platformumuz ve sipariş karşılama hizmetimiz aracılığıyla düşük maliyetli kargo çözümü sağlıyoruz.

Eğer siz de bir Amazon satıcısıysanız hemen ShipEntegra’ya üye olun. Amazon SPN olmamız ile birlikte sadece ülkemizde satış yapanlara değil dünyanın dört bir yanında bulunan satıcılara destek veriyoruz. ShipEntegra ile e-ihracatın keyfine varmanın tam zamanı!

HEMEN ÜYE OL