Amazon’un Lojistik İş Ortağı (SPN) olarak, her satıcının e-ticaret başarısında önemli bir rol oynayan uzun vadeli, istikrarlı, ekonomik ve rekabetçi lojistik hizmetleri sunmaya inanıyoruz. Bu yazımızda da sizlere Amazon FBA kargo gönderimleri için hazırlamış olduğumuz kampanyayı anlatacağız. 

Bizimle çalışan e-ihracat satıcılarına; sınır ötesi lojistik maliyetlerini hızlıca hesaplamaları, nakliye siparişlerini etkin bir şekilde yönetmeleri ve esnek envanter yönetimini tamamlamalarına yardımcı olacak profesyonel hizmetler sunuyoruz. Bu sayede, e-ihracatçılar işlerini daha verimli ve etkili bir şekilde yönetebiliyor, rekabet avantajı elde edebiliyor ve müşteri memnuniyetini artırabiliyor. İşte şimdi Amazon için başarı zamanı!

30 kgs üzeri gönderimlerinizde, özel bir kampanya ile karşınızdayız. Sizin için hazırlanan promosyon kodunuzu operasyon merkezimizden veya kuryelerimizden alarak, gönderimlerinizi $5.50’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz. Böylece, anlaşmalı kargo şirketleri ile operasyon merkezlerimize gönderimlerini aktardığınızda $5.75’den başlayan avantajlı fiyatlardan yakalayabilirsiniz. 

Amazon FBA gönderimlerinizde ShipEntegra ile kolaylık, güvenilirlik ve tasarrufun keyfini çıkarın! Size özel panelimiz üzerinden bir dakikada gönderilerinizi oluşturabilir ve size özel fiyat tekliflerimizden yararlanabilirsiniz. Siz de ShipEntegra ayrıcalığını yaşamak için hemen promosyon kodunuzu şubelerimizden talep edin!

 

Amazon FBA Gönderimleri Kampanya Koşulları

Amazon FBA Amerika Gönderimleri için Geçerlidir: Bu kampanya, Amazon FBA depolarına Amerika’dan gönderim yapacak müşterilerimize özeldir.

30 Kgs Üzeri Başlangıç Fiyatları: Kampanya kapsamında 30 kgs üzeri gönderimler için başlangıç fiyatları belirlenmiştir. Bu fiyatlar, gönderimlerinizi daha ekonomik hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Promosyon Kodu Tanımlama: Her kullanıcı için özel bir promosyon kodu tanımlanacaktır. Onaylanmış siparişler ekranından ‘’promosyon kodunu uygula’’ bölümünden ilgili kodu kullanarak avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Operasyon Merkezlerinden ve Kuryelerden Alınan Promosyon Kodları:

Operasyon merkezlerimizden ya da kuryelerimizden alınan promosyon kodları, gönderimlerinizde avantajlı fiyatlar sunar. Bu kodlarla gönderilerinizi $5.50’den başlayan fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

Operasyon Merkezlerimize Yapılan Gönderimleri İçin Promosyon Kodları:

Operasyon merkezlerimize yapılan gönderimlerde ise promosyon koduyla başlangıç fiyatı $5.75 olarak belirlenmiştir.

Promosyon Kodu Kullanım Sayısı: ShipEntegra, promosyon kodu kullanım sayısını kendinde saklı tutar.

İade Ücreti Bulunmamaktadır: ShipEntegra ile gerçekleştirdiğiniz gönderimlerde iade ücreti bulunmamaktadır.

Başlangıç Tarihi: 17.04.2024 

HEMEN ÜYE OL