Walmart Nedir?

Walmart, düşük fiyatlar ve geniş ürün yelpazesiyle tanınan bir perakende devi olarak öne çıkıyor. Hem online platformlarda hem de fiziksel mağazalarda hizmet sunması, müşterilere alışveriş deneyiminde esneklik sağlıyor. Kendi özel markalarını üretirken, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve sürdürülebilirlik çabaları ile topluma katkıda bulunuyor. Özellikle Amazon ile rekabetiyle gündemden düşmeyen Walmart; aylık 419M üzerinde trafiği sitesine çekerken 2022 yılında US Dept of Commerce verilerine göre %11 oranında büyümesiyle e-ticaret içerisindeki başarısını devam ettiriyor. Ve biz de global e-ticaret devi Walmart’ta sizin için e-ihracatı kolaylaştırıyoruz. Nasıl mı? Gelin birlikte okuyalım. 

Walmart’ta Türkiye Şirketi ile Satıcı Olmak Mümkün

E-ticaret dünyası sürekli gelişiyor ve sınırları aşarak küresel bir arenaya dönüşüyor. Bu sıcak gelişmelerden biri de, dünya devi Walmart’ın Türkiye’den şirketi olan girişimcilere kapılarını açması. Daha önce, yalnızca İngiltere ve/veya Amerika merkezli şirketi olanların, Walmart’ta satıcı olabilme şansı bulunuyordu. Bu adımla birlikte, Türkiye’de şirketi bulunan girişimcilerin de artık Walmart’ta satıcı olma imkanı bulunuyor.  Gelişmenin, Türk satıcılarının e-ihracattaki payını artırma potansiyelini büyük ölçüde artırması hedefleniyor. Peki, ShipEntegra ile bu fırsatı nasıl değerlendirebilirsiniz birlikte inceleyelim.

ShipEntegra & Walmart Partnerliği

 

 


Dünyanın önde gelen pazar yerlerinden Walmart’ta biz varız!

Walmart Marketplace’de ‘Shipping & Fulfillment’’ hizmetleri alanında Türkiye’nin önde gelen ve tek resmi partneriyiz. Bu iş birliği, Türkiye’nin e-ihracat potansiyelini daha da güçlendirirken; ShipEntegra olarak bizim de Etsy, eBay, AliExpress, Amazon gibi e-ticaret devlerinde elde ettiğimiz başarımızı yeniden tazeliyor.

Shipping & Fulfillment hizmet sağlayıcısı olarak size neler sağlıyoruz?

 

Hizmet Açıklama
🌐 10’dan Fazla Lojistik Servisi Birden fazla taşıyıcı ile uluslararası sevkiyat 
📦 Fulfillment ve Depolama Etkin bir şekilde siparişleri yerine getirme ve depolama hizmetleri
↩️ Verimli İade Yönetimi İadelerin etkin bir şekilde yönetilmesi
🚚 Gerçek Zamanlı Takip Gönderilerin gerçek zamanlı olarak takip edilmesi imkanı
🛡️ Sigorta Planları Gönderileri sigortalama seçenekleri ve planları
📞 7/24 Özel Destek Sorularınıza yanıt vermek için 7/24 hizmet veren özel destek ekibi

ShipEntegra ile Walmart’ta Satıcı Hesabı Açma

 

Gelelim yazımızın en heyecan verici kısmına. Artık Türkiye’de bulunan şirketiniz ve vergi/sicil numaralarıyla birlikte Walmart’ta satıcı olma fırsatınızın olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi, Türk girişimcilerine destek olma konusunda öncü rolümüzü sürdürmekten dolayı da gururluyuz. Vakit kaybetmeden, ShipEntegra ile hesabınızı nasıl açabilirsiniz adım adım aktaralım: 

 


Linke tıklayın —> Walmart  Seller

Walmart Seller Center’da Türkiye’yi görmenin gurur verici hissiyle satıcı olmak için ‘’Keep Going’’ butonuyla işleme devam edin.

 



İstenilen bilgileri doldurup devam ettikten sonra eklemeniz gereken bilgi ve belgeler aşağıdaki gibidir.

 



Country kısmında ülkenizi ‘’Turkey’’ olarak işaretlemelisiniz. ‘’Trade Registry Number’’ kısmına ticaret sicil numaranızı ve altındaki ‘’Turkish Tax ID’’ kısmına da Türk vergi numaranızı girmelisiniz. Eğer Amerika’da şirketiniz varsa ‘’Do you have a US tax ID (TIN)’’ kısmını ‘’Evet’’ işaretleyerek bu şirketinize ait bilgileri de onun altında yer alan kısımlara girebilirsiniz.

 

Proof of business (iş kanıtı)  kısmında yüklemeniz gereken bilgiler:

– Ticaret sicil belgesi veya faaliyet belgesi
– Vergi kayıt belgesi
– Fatura ve banka hesap bilgileri



Önemli: Payoneer hesabınızın olmasına ve Walmart’a referans gösterebileceğiniz bir pazar yeri ve/veya web sitesi linki eklemeye dikkat etmelisiniz. E-ticaret başarı geçmişiniz Walmart’ta satıcı olarak onaylanma sürecini artıracaktır.


Payoneer hesabınız yoksa ShipEntegra ile hızlıca hesabınızı açabilir ve ShipEntegra hesabınıza entegre edebilirsiniz: Payoneer Hesabı Aç


ShipEntegra & Walmart Entegrasyonu

ShipEntegra olarak Walmart’ta satıcı olduktan sonra tüm işlerinizi kolaylaştıracak hizmetlerden biri de ‘’entegrasyon’’ hizmetimiz. 2023 yılında güncellediğimiz ve çok daha iyi teknik altyapı ile çalışan entegrasyonumuz sayesinde Walmart mağazanızdaki siparişlerinizi tek panelde organize edebiliyor, lojistik operasyonlarınızı tek tıkla tamamlayabiliyorsunuz.

Nasıl oluyor? Walmart’ta müşterileriniz satın alma gerçekleştirdiğinde ShipEntegra panelinize otomatik olarak aktarılıyor. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşıyabilmek için siparişinizin hemen yola çıkması gerekiyor. Bunun için panelinizde 12’den fazla lojistik servis seçeneğini sizlere sunuyoruz. En uygun fiyatı hesaplayabildiğiniz yapay zeka teknolojimizin desteğiyle siparişinizi yurt dışı gönderimine hazır hale getirebiliyorsunuz. Üstelik tüm bunları sadece tek ekranda tamamlayabiliyorsunuz. Siparişiniz teslimata hazır hale geldiğinde operasyon merkezlerimize teslim edebilir ya da kurye talebinde bulunabilirsiniz!

Entegrasyonu hemen tamamlamak için : Walmart Entegrasyonu


 

Türk girişimcilerine her daim destek olma misyonumuz doğrultusunda, yeni fırsatların kapısını aralamak ve global pazarda yer almanızı sağlamak için buradayız.

HEMEN ÜYE OL