• DHL hesap bilgilerinizle DHL Express XML Portal’ına giriş yapın.  Açılan ekrandaki bilgileri doldurun. “Describe the application and business process where XML Services will be used.” kısmına “ShipEntegra” yazın. 
  • Kaydınızı oluşturduktan sonraki iki gün içinde şifre ve Site ID bilgisi mailinize gönderilecektir. 
  • DHL entegrasyonunuzu tamamlayabilmeniz için ShipEntegra hesabınıza girerek AyarlarKargo Hesaplarım kısmından DHL’i seçin.  Açılan ekranda  Dhl Hesap Numarası, Dhl Site Id, Dhl Gönderici Id, Dhl Şifre bilgilerinizi girerek bağlantı kura tıklayın. 

 

Bilgilerinizi doğru girdiyseniz, test etiketlerinizi yazdırabilirsiniz. Ayrıca hesap e-postanıza gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bu bölümü bitirmek için Tamam’a basın.

Bu etiketleri yazdırmanız ve ardından DHL hesap yöneticinize göndermeniz gerekir; bu durumda baskı kalitesini kontrol edilerek etiket onaylanır.

Etiketler DHL hesap yöneticiniz tarafından onaylandıktan sonra, entegrasyon işlemini tamamlamak için Üretim Hesabı ayrıntılarınızı kullanabilirsiniz.

Tüm adımları başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra ShipEntegra’ya geri dönün ve AyarlarKargo Hesaplarım kısmından DHL’i seçerek kullanıcı bilgilerinizi girerek işlemi tamamlayın.

HEMEN ÜYE OL