ShipEntegra’nın sizler için özel olarak geliştirilmiş yazılımı tüm siparişlerin zamanında ve sorunsuz şekilde takibini sağlama garantisi vermektedir. Siparişlerinizin takip numaraları ve bunların ilgili sistemlere entegrasyonu (ebay, Amazon, Shopify, Etsy, Opencart, Woo Commerce, Bonanza, PrestaShop, Magento, Walmart, Your Store) gibi hassas bir konuda ShipEntegra’ya gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. 

ShipEntegra’daki siparişlerinizin takip numaraları isterseniz “ShipEntegra ile Gönder  Bildir” otomatik olarak ilgili platformlara iletilerek güncellenir. Böylece siparişlerinize dair geç kargolama, takip numarasının eksik olması veya bilgi hataları gibi çeşitli sorunların da önüne geçmiş olursunuz. 

ShipEntegra’yı kendi isteklerinize göre kişiselleştirebilmek ve burada anlatılacağı üzere takip numalaralarınızın ilgili e-ticaret platformlarına nasıl ve ne zaman iletileceğinin tercihini yapabilmeniz mümkündür. 

ShipEntegra hesabınızın sol tarafındaki açılır menüden önce Ayarlar‘ı sonra da Diğer Ayarlar‘ı seçiniz. 


Gelen ekran üzerinde “Genel Ayarlar” bölümü içerisinde takip numarası ile göndermeye ilişkin 3 seçenek çıkacaktır. Bunlar manuel, takip numarası oluştuğunda ve takip numarası oluştuğunda ShipEntegra ile Gönder ve Bildir’dir.

Şimdi beraber sizlere sunduğumuz bu üç seçeneği inceleyelim:

Manuel: Bu seçeneği tıklarsanız ShipEntegra üzerinde oluşan takip numaraları platformlara otomatik olarak işlenmeyecektir. Bu işlemi kendiniz bizzat yapmak istediğinizde bu seçeneği tıklayabilirsiniz.

Takip Numarası Oluştuğunda: Bu seçenek ile takip numaralarınız oluşur oluşmaz ilgili e-ticaret platformuna iletilecektir. Bu da siparişinizin o anda yola çıkmak üzere kargoya verildiği anlamına gelmektedir. Eğer halihazırda anlaşmalı olduğunuz bir kargo firması var ise ve bu kargo firması üzerinden etiket oluşturduysanız oluşan takip numarası, bu seçenek ile o anda ilgili platforma iletilir. Kargonuzu ShipEntegra aracılığıyla iletmeyi tercih ettiğiniz durumda ise, kargonuz ShipEntegra transfer merkezimize ulaştıktan sonra, oluşturulan etiket ilgili platforma otomatik olarak iletilecektir. Burada söz konusu olan paketinizin transfer merkezine gönderilmesi için oluşturulan yurtiçi takip numarası değil, transfer merkezinde ilgili adrese teslim edilmek üzere oluşturulan takip numarasıdır.

Takip Numarası Oluştuğunda ShipEntegra ile Gönder ve Bildir: ShipEntegra olarak Amazon, Etsy, AliExpress, pazar yerlerinde tanınırlığımız ile takip numaralarınızı ShipEntegra panelinden direkt pazar yerinize iletebiliyoruz. Böylece Amazon, Etsy, AliExpress’te özellikle yoğun dönemlerde siparişlerinizi kapatabiliyorsunuz.

Tercihinizi seçtikten sonra “Güncelle” butonuna basmanız yeterlidir. Artık takip numaralarınız sizin seçtiğiniz şekilde ve zamanda ilgili platformlara aktarılacaktır.

 

 

 

HEMEN ÜYE OL