Güçlü ve Girişimci Kadınlar!

Evet size sesleniyoruz. Hayatının belli bir noktasında kendi işini kurma kararı almış ve hızla çalışmalara başlamış korkusuz kadınlara! Belki yaptığınız örgüleri, takıları satıyorsunuz belki de çok daha büyük ve çok daha farklı şeyler… Yolun çok başında da olabilirsiniz ama olsun biz sizinle gurur duyuyor ve sizi tebrik ediyoruz! ‘Sen yapamazsın boş ver’ diyen de olmuştur. Ya da bir ev hanımıysanız ‘anlamazsın bu işlerden iş dünyası zordur’ diyenler de. Bu tarz sözlerin hiçbirini dinlemediğiniz ve e-ihracat dünyasına giriş yaptığınız için size teşekkür ederiz. Çünkü hayatın her alanında olduğu gibi burada da bir kadın eline ihtiyacımız var! Hayatın farklı alanlarında rol alan birçok kadın kullanıcımız var. Emekli, ev hanımı, öğrenci, iş kadını, politikacı… Bu sektörü de en çok bu yüzden seviyoruz. Çünkü kararlı ve istikrarlı olan her birey başarılı olabilir.

ShipEntegra olarak Mart ayı boyunca kararlılığı ve istikrarıyla e-ihracat dünyasına adım atmış veya atacak olan kadınlarımızı özel hissettirecek bir kampanya başlattık. Bu kampanya ile birlikte maliyetinizi azaltmak ve sizleri e-ihracat alanında büyümeniz için teşvik etmek istiyoruz.

Kadınlar Gününe Özel %90 İndirim!

Mart ayı boyunca ShipEntegra’ya üye olan her kadın kullanıcımızın yaptığı ilk gönderim 50 dolara kadar %90 indirimli! İster navlun ücreti 50 dolar olan bir ürün gönderin isterseniz 100 dolar. Her ne olursa olsun ilk gönderinizde 50 doların %90’ı bizden size Kadınlar Günü Hediyesi!

ShipEntegra ekranınızda bulunan ‘Sana Özel’ kısmında sizler için promosyon kodu bulunmaktadır. Gönderimini yapacağınız ürünün ödemesini ‘Hemen Avantajlı Öde’ seçeneği üzerinden gerçekleştirirken promosyon kodunu girmeyi unutmayın! Başlangıçlar her zaman güzeldir. ShipEntegra ile güzel bir başlangıç yapmanız dileğiyle…

shipentegrauyeol

Kampanya Koşulları

  1. Kampanyadan yararlanmak için ShipEntegra ile mağaza entegrasyonunuzu yapmış bulunmalısınız.
  2. Üye olurken ‘Kadın’ seçeneğini tercih etmiş olmanız gerekmektedir.
  3. 2 Mart itibariyle ShipEntegra’ya üyelik gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.
  4. Bir kişinin sadece bir tane ShipEntegra hesabı bulunabilir.
  5. Promosyon kodları kişiye özeldir. Bu nedenle başka bir hesapta kullanılamaz.
  6. Başka bir ShipEntegra hesabında kayıtlı bulunan mağazalar kampanya kapsamı dışında kalacaktır.

Kadınlarımızın başarıdan başarıya koştuğu, şiddetin azaldığı ve eşitliğin hakim olduğu bir yıl diliyoruz. Siz de e-ihracat alanında çalışmak isteyen bir kadın girişimciyseniz hemen ShipEntegra’ya üye olun ve gönderim yapmaya başlayın.

HEMEN ÜYE OL