Siz de Wix.com ile kendinize bir web sitesi kurun, ShipEntegra aracılığıyla kargolarınızı hızlı ve uygun şekilde yurtdışına göndermeye başlayın ve e-ticaret ile işini internette büyütenlerin dünyasına hemen katılın!

21.yüzyılın parlayan yıldızı e-ticarete adım atmak istiyorsunuz ama prosedürler gözünüzü mü korkutuyor? İş planınız hazır, satmak istediğiniz ürünleriniz hazır veya hali hazırda fiziksel olarak bir dükkanınız var ve sizler e-ticaret yapmak istiyorsunuz ama web sitesi açmak ve onu yönetmek konusunda yeterli bilgiye sahip değil misiniz? WIX tam bu adımda imdadınıza yetişiyor.

190 ülkede 60 milyondan fazla kişiye hizmet veren Wix bulut tabanlı bir web geliştirme platformudur. Wix üzerinden herhangi bir programlama bilgisine sahip olmadan saniyeler içerisinde kendinize e-ticaret kurabilirsiniz. Wix sürekli geliştirilen bir sistem olduğu için hızlıca oluşturduğunuz sitenizi aynı hızda yayına alıp aynı gün satışlarınız için hazır hale getirebiliyorsunuz.

shipentegrauyeol

İster girişimci olun, ister öğrenci, isterseniz küçük işletme sahibi hatta fotoğrafçı veya müzisyen kendiniz için oluşturmak istediğiniz siteyi çevrimiçi ortamda oluşturmanız için gereken bütün araçlar mevcut. 70’den fazla şablon kategorisinde yüzlerce şablon bulunduran WIX ile seçtiğiniz şablon üzerinden satışınıza başlayıp, üzerinde rahatlıkla değişiklik yapabiliyorsunuz. 

Mobil uyumlu olan Wix ile mağazanızı daha çok ziyaretçiye rahatlıkla ulaştırabilirsiniz. Wix içerisinde çevrimiçi olarak dükkan açabilir bunu Facebook’a kolayca aktarabilir böylelikle Facebook sayfanıza da gerçek zamanlı güncellemeler yollayabilirsiniz. Wix’in bu avantajı sayesinde e-ticaretin vazgeçilmez parçası sosyal medyayı aktif olarak kullanabilirsiniz.

 WİX İLE ADIM ADIM ONLİNE SATIŞLARDA YERİNİZİ ALIN!

  • Hedef Kitle

Ürünlerinizin hitap edeceği kitleyi seçmek ilk adım olmalıdır. Bu kitlenin dikkatini çekmek için kullanacağınız WİX şablonu için büyük bir yelpaze bulunmaktadır.

  • Ürün Çeşidi

Çevrimiçi mağazanızı açmadan önce satış yapacağınız ürünlere karar vermek çok önemli bir adımdır. İnternette yapacağınız küçük bir araştırma ile hedef kitlenize yönelik trend olan ürün yelpazesini kolaylıkla bulabilirsiniz.

  • Marka Değeri

İşletmenizin Google’da kolay bulunabilmesi için sizi ön plana çıkaracak bir isim bulmalı ve vitrininizi süslemelisiniz. Wix’in size sağladığı avantajlardan biri de kolayca blog oluşturabiliyor olmanız. Sitenize ekleyeceğiniz blog yazılarıyla Google’da ilk sıralara yerleşebilirsiniz.

  • Performans Değerlendirmeleri

Mağazalarınızda yaptığınız satışlar sonrasında alacağınız yorumlar ve yıldızlar sizi çok tercih edilen ve reklamı ön plana çıkarılan bir mağaza yapmak için çok önemlidir. Bu aşamada sizlerin teslimat performansını 5 yıldızda tutmak için ShipEntegra ile WIX entegrasyonlarımızı tamamladık!

Web sitenizi WIX ile ne kadar kolay kurabildiğinizi fark ettikten sonra birden fazla site oluşturmak isteyeceksiniz. ShipEntegra’nın sağlamış olduğu entegrasyonlar sayesinde dükkanlarınızı tek bir ekrandan kolayca yönetirken sizler için sunmuş olduğumuz uygun fiyatlı kargo seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz!

ShipEntegra ile WIX entegrasyonunuzu aşağıdaki adımları tamamlayarak gerçekleştirebilirsiniz.

ShipEntegra Üye Girişi ekranlarından sol sekmede bulunan “Entegrasyonlar” başlığı altında “BAŞLA” butonuna tıklayınız.  

 

Yönlendirildiğiniz WIX şablonları ile kendinize en uygun olanı seçip gerekli bilgileri tamamladıktan sonra sitenizi buradan ShipEntegra ile entegre edebilirsiniz.

• ShipEntegra tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.

• ShipEntegra ile ilgili detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

• ShipEntegra kullanım kılavuzunu indirerek gönderilerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Lojistik ve Entegrasyonlar ile ilgili soruların cevabına Sıkça Sorulan Sorular sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İhracatta Gümrük Vergileri Kılavuzumuzu okuyarak gümrük süreçleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

HEMEN ÜYE OL