Değerli iş ortaklarımız, kasım ayının başlamasıyla birlikte yoğun sezonun etkilerini hem satış anlamında hem de lojistik anlamında hissetmekteyiz. Her satıcı kendini yoğun sezon için hazırlarken biz de planlamalarımızı sizin teslimat süreçlerinizi daha kolay yönetebilmeniz adına düzenliyoruz. Bu noktada hazırlıklarımızı aylar öncesinden başlattık ve yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Özellikle gönderim sırasında tercih ettiğiniz servisler başarılı bir lojistik süreç için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle servis seçeneğini tercih ederken fiyatlandırmalara ve teslimat sürelerine dikkat etmeniz ve mağazanızda buna göre düzenlemeler yapmanız gerekmektedir.

Şu an da güncel olarak 5 farklı servis seçeneğimiz bulunmaktadır. Bu hizmetleri iyi anlamanız ve doğru servis seçeneğini seçmeniz lojistik süreçlerde yaşanabilecek olan aksaklıkların büyük bir kısmının önüne geçecektir.

Global pazarda rekabet gücünüzü arttırmak ve aynı zamanda beklentilerinizi maksimum seviyede karşılayacak şartları oluşturmak adına lojistik süreçlerinizde ki en güçlü bağlantınız olarak servislerimiz ve teknolojilerimizle sizleri destekliyoruz.

ShipEntegra olarak 30.000’den fazla satıcıya hem yazılım hem de lojistik alanında hizmet vermekteyiz. Bu sektörde çalışan herkesin geliştirdiği strateji satış yaptığı pazar yerine, müşteri kitlesine ve birçok etkene bağlı olarak değişmektedir. Kullanıcılarımızın bazıları fiyat konusunu ön plana alırken bazıları teslimat sürelerini ön planda tutmaktadır. Bizlerde bu doğrultuda her kullanıcımızın talebini karşılamak adına farklı avantajları bulunan servis seçenekleriyle karşınızdayız.

ShipEntegra UPS Amerika Standart Servis


Etsy’de tanınan ilk Türk lojistik teknoloji şirketi
olmamızın avantajlarını müşterilerimizle kutluyoruz. ShipEntegra UPS Amerika Standart Servis seçeneğinden yararlanarak Etsy mağaza entegrasyonunuzdan gelen siparişlerinizi ortalama 2-5 iş günü arasında alıcılarına teslim edebilirsiniz. Amerika’ya gönderilecek olan kargoların 1 kg/desiye kadar olabileceğini belirtelim. Eğer Etsy gönderilerinizi fiyat-performans bir teslimat süreciyle teslim etmek istiyorsanız bu servis seçeneği tam size göre. Rekabeti sizin belirlediğiniz uygun fiyatlar ve hızlı operasyon süreciyle ShipEntegra UPS Amerika Standart Servis sizlerle.

ShipEntegra UPS Express

ShipEntegra UPS Express servis seçeneğinden yararlanarak gönderilerini yurt dışına göndermek isteyen kullanıcılarımızın paketleri mücbir sebep olmadığı takdirde 2-4 iş günü arasında alıcılarına teslim edilmektedir. Eğer gönderilerinizin en hızlı şekilde alıcılarına ulaşmalarını istiyorsanız bu servis seçeneğini tercih edebilirsiniz. Aşağıda bulunan örnekte gördüğünüz üzere ShipEntegra UPS Express ile gönderdiğiniz ürünler 24 saat içerisinde alıcısına teslim edilebilir.

Örnek Takip Numarası: 1Z832V7Y0420147763

ShipEntegra UPS Ek Servis

ShipEntegra UPS ek servis seçeneğini tercih eden kullanıcılarımızın gönderileri ise 2-7 iş günü arasında alıcılarına teslim edilmektedir. Burada unutulmaması gereken nokta ise ShipEntegra UPS ek servisinin sadece Amerika, Kanada, Meksika, Porto Riko  için geçerli olduğudur. Ayrıca bu dönemde aktarım merkezlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle aksamalar yaşandığını ve teslimat sürelerinin uzayabildiğini belirtmekte fayda var. Bu servis türünde teslimat sürelerinin gecikmesinden kaynaklı navlun iadesi yapılmamaktadır. Aşağıda bulunan örnekte olduğu gibi gönderileriniz bu servis seçeneği ile birlikte 2 iş günü içerisinde alıcılarına teslim edilebilir

Örnek Takip Numarası: 1Z832V7Y6704346906

Ancak aktarım merkezlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı 10 güne kadar da gecikme yaşayabilirsiniz. Link üzerinden örneği detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Örnek Takip Numarası: 1Z832V7Y6733127017

ShipEntegra Express

Servis seçeneği belirtilmediği takdirde ise ShipEntegra olarak arka planda çalışan yapay zeka aracılığıyla paketinize ve gideceği ülkeye en uygun taşıyıcı firmayı seçmekteyiz. Uluslararası hava yolu taşıma firmaları tarafından belirlenen global kota kararı nedeniyle gönderilerin Türkiye’den çıkışlarında ve sonraki transfer süreçlerinde gecikme yaşanmaktadır. Bu nedenle ShipEntegra Express ile göndermeyi tercih eden kullanıcılarımızın teslimat sürelerini gecikmeyi göz önüne alarak düzenlemeleri daha sağlıklı olacaktır. Aksi bir durum olmadığı sürece bu servis kapsamında gönderilen paketler 2-5 iş günü arasında alıcılarına teslim edilmektedir. Ayrıca gönderilerin kayıp veya hasarlı olması durumunda iade işlemleri yaklaşık 3 ay sürmektedir. ShipEntegra Express seçilmesi durumunda paketleriniz UPS, TNT ve FedEx ile çıkmaktadır.

ShipEntegra Eko Plus

Son yeniliklerimizden biri olan Eko Plus servis seçeneği ile gönderilerinizi göndermek ister misiniz? Yoğun sezon için özel olarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduğumuz bu servis türü diğer eko servislerimize göre oldukça avantajlıdır. Eko Plus ile sadece Amerika’ya 3 kg’a arasında bulunan paketlerinizi gönderebilirsiniz. Bu servis türünde gönderiler 3-7 iş günü içerisinde Amerika’da bulunan alıcılarına teslim edilmektedir.

Bu servis türünün en önemli avantajı ise aktarım merkezlerinde yaşanan gecikmelerden etkilenmemesi. Ayrıca diğer eko hizmetlerimizden farklı olarak Eko Plus servis seçeneğinde gönderdiğiniz paketlerin kaybolması durumunda mal bedelinin 50 dolarını ve navlun ücretinizi ShipEntegra güvencesiyle otomatik olarak tarafınıza 15 gün içerisine iade ediyoruz. Bu örnekte olduğu gibi gönderileriniz ShipEntegra Eko Plus ile 3 gün içerisinde alıcısına teslim edilir.

Örnek Takip Numarası: 420931069374869903507664933515

En geç 7 gün içerisinde alıcınıza gönderinizi teslim ediyoruz. Link üzerinden örneği detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Örnek Takip Numarası: 420773799374869903507592456957

ShipEntegra Eko

DHL Eko servis seçeneğini seçen kullanıcılarımızın paketleri 4-7 iş günü içerisinde alıcılarına teslim edilmektedir. Bu servis türünde Eko Plus seçeneğinden farklı olarak herhangi bir tazmin süreci bulunmamaktadır.

ShipEntegra Paneli Üzerinde Yapılan Değişiklikler

Değerli kullanıcılarımız, sizlerin ShipEntegra panellerinde daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde işlem yapabilmeniz adına güncellemeler yaptık. Bu güncellemeler ile birlikte tek bir ekran üzerinde etiket oluşturabilir, servis tercihinde bulunabilir ve fiyatlarınızı kontrol edebilirsiniz. ShipEntegra panelinize giriş yaptıktan sonra ‘Bekleyen Siparişler’ ekranında bulunan siparişlerinizi seçip ‘Hızlı Etiket Arayüzü’ butonunu aktif hale getirerek çoklu gönderileriniz için daha hızlı bir şekilde etiket oluşturabilir ve servis seçeneğine göre çıkan fiyatlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Tekli gönderileriniz için ise aynı ekran üzerinden hızlı bir şekilde etiket oluşturabilirsiniz.

ShipEntegra Hızlı Etiket Oluşturma

Hemen ShipEntegra’ya üye olun ve dilediğiniz servis seçeneğini tercih ederek hızlı ve kolay bir lojistik deneyimi yaşayın.

Hemen Üye Ol