Türkiye’nin önde gelen bankalarından QNB FinansBank ve lider e-ihracat ve lojistik şirketi ShipEntegra, e-ihracat alanında kendini geliştirmek ve ilerletmek isteyen işletmelerin işlerini daha kolay ve daha uygun fiyatlarla yapabilmesi adına entegrasyon sürecini tamamladı.

QNB FinansBank, yaratıcı, yenilikçi ve yüksek güvenlikli dönüşüm ürünlerinden olan e-Fatura, e-İrsaliye, e-Defter, e-Arşiv, e-Smm ürünlerini kullanmaya başlayan kullanıcılarına 2022 yılının  sonuna kadar yıllık 1.000 kontör vererek büyük bir kampanya başlattı.

31 Aralık 2022 tarihine kadar sürecek olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcılarımızın işlerini kolaylaştırabilme ve zaman tasarrufu sağlayabilmeleri adına QNB FinansBank ile entegrasyon sürecimizi tamamladık. Bu ücretsiz entegrasyon sayesinde artık gönderilerinize ait faturaları oluştururken bilgilerinizi bulmak ve girmekle zaman kaybetmeyecek tek bir tıkla saniyeler içerisinde faturalarınızı hazırlayabileceksiniz. Hem de 2022 yılının sonuna kadar size tanınmış 1.000 kredi ile birlikte.

Kurulduğumuz günden bu yana e-ihracata gönül vermiş kullanıcılarımızın işlerini kolaylaştırabilmek ve onlara destek olabilmek adına sayısız iş birlikleri ve çalışmalar yaptık. Yazılım alanında yaptığımız son yeniliklerden biri olan QNB FinansBank entegrasyonu sayesinde faturalarınızı daha hızlı bir şekilde hazırlamak için neler yapmanız gerektiğinden bahsedelim.

Bu entegrasyon sayesinde e-Arşiv ve e-Fatura bilgilerinizi tek tek girmenize gerek yok. Gerekli olan bilgiler QNB FinanBank üzerinden otomatik olarak sistemimize aktarılır ve saniyeler içerisinde işlemler tamamlanır.

shipentegrauyeol

Nasıl Yapılır?

  • ShipEntegra ayarlar kısmında bulunan ‘Fatura Hesaplarım’ bölümüne gidin ve ‘QNB FinansBank’ seçin.
  • QNB FinansBank e-Fatura veya e-Arşiv hizmetlerinden yararlanabilmeniz için QNB eFinans portalında kullandığınız kullanıcı adınızı ve şifrenizi ilgili alana girmeniz gerekmektedir.

FinansBank hesabınıza ait ünvan, vergi dairesi, vergi kimlik numarası, e-mail, telefon, ilçe, il, posta kodu ve ülke bilgilerini de ilgili alanlara girmeniz gerekmektedir.

  • ‘Firma Logosu’ alanına veri girmeniz zorunlu değildir. Eğer faturalarınızda firmanızın logusunu göstermek isterseniz bu alanı doldurmanız gerekmektedir

Uyarı: Kabul edilen dosya uzantıları png, jpg ve jpeg’dir.

  • E-Arşiv fatura oluştururken kasa ve şube kodunu girmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri almak için QNB FinansBank eFinans portalına girin ve ‘e-Arşiv’ bölümünden ‘Fatura İşlemlerini’ seçin. Orada bulunan ‘Fatura Oluşturma’ alanından kasa ve şube kodlarınıza ulaşabilirsiniz.
  • Faturalarınıza eklemek istediğiniz ek bilgiler varsa Not alanına girebilirsiniz.

QNB Finansbank üzerinden e-arşiv fatura işlemleri hakkında olan tüm sorularınızın cevabını ShipEntegra’da bulabilirsiniz.

İşte ShipEntegra ile gönderdiğiniz ürünlere QNB FinansBank ile fatura hazırlamak bu kadar kolay! Sizde hem QNB FinansBank hem de ShipEntegra ile çalışan, e-ihracata gönül vermiş biriyseniz hemen işlemlerinize başlatın.

ShipEntegra’ya üye olmak için hemen tıklayın.

HEMEN ÜYE OL