14 Şubat Sevgililer Günü Nedir?

Sevgililer Günü olarak kabul edilen 14 Şubat, eski Roma İmparatorluğu döneminden beri her yıl kutlanır. Hristiyanlıkta önemli olan bu gün, Meryem Ana’nın hayat verdiği Saint Valentine adlı bir rahip hakkındaki hikâyeye dayanır. 14 Şubat, aynı zamanda insanlar arasında ilişkilerin gelişmesini ve sevginin artmasını destekleyen bir gündür. İnsanlar arasındaki bağları ve dostlukları pekiştiren, ilişkileri güçlendiren pozitif etkilerle doludur. İnsanlar arasındaki sevgi, barış ve şefkat duygularını dile getirmeyi amaçlayan bu güzel günlerde herkes sevdiği kişileri mutlu etmeye çalışır.

Günümüzde; Sevgililer Günü, insanlar arasındaki yakınlığa yeni bir canlılık ve zenginlik katmak için ve hatta aileler arasındaki bağları güçlendirmek için farklı ülkeler tarafından değişik şekillerde kutlanmaktadır. Bu vesileyle e-ticaretle veya e-ihracatla uğraşıyorsanız 14 Şubat’a her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Çünkü dünyanın her yerinden ve her yaşından insan bugün için hediye alma fikrine çok yakındır. Özellikle kişiselleştirilmiş, isme özel baskı yapılan ürünler revaçta oluyor. Biz de size 14 Şubat’ta hem satın almak için hem de satışlarınızı artırabilmeniz için kurtarıcı tavsiyelerde bulunacağız.

Sevgililer Günü için 5 Satış Tavsiyesi

Sevgililer Günü yaklaştıkça, insanlar arayış içinde olan hediyeler için online alışveriş platformlarına döner. Etsy, el yapımı ve vintage ürünler için popüler bir seçenektir ve Sevgililer Günü için de harika hediyeler listeleyebilirsiniz. Aşağıda, Etsy’de sizin için satış tavsiyeleri yer alıyor. Ürünlerinizi listelerken ve kargo profili oluşturmak istediğinizde sizlerin yanında oluyoruz. Etsy’de Herkesin İlk Tanıştığı Şirket ShipEntegra başlıklı blog yazımızdan detayları öğrenebilirsiniz.

  1. Kişisel eşya: Sevgililer için özel bir eşya yapmak, onlar için özel bir anı oluşturacaktır. Harfli kolyeler, isimli bileklikler ya da özel tarih işaretli bir anahtarlıklar satabilirsiniz.
  2. Sanat eserleri: Sevgililerin son zamanlardaki trendleri sanatsal ürünleri hediye etmek oluyor. Bazıları yükte hafif pahada ağır bazılarıyla dijital ürünler gibi sanal sanat ürünleri olabiliyor. Örneğin, bir güzel bir tabloya ya da bir seramik eser satışı gerçekleştirebilirsiniz.
  3. Kıyafet ve aksesuarlar: Sevgililer için giysiler klasik hediyelerdir. Örneğin, bir şapka, bir ceket veya bir kemer gibi ürünleri listelerinize ekleyebilirsiniz.
  4. Yemek ve mutfak eşyaları: Bir yemek kitabı, bir araç seti veya bir araç seti satabilirsiniz.
  5. DIY (Do it Yourself) hediyeler: Sevgililer Günü için kendiniz yaptığınız bir hediye, onlar için özel bir anı oluşturacaktır. Örneğin, bir scrapbook, bir özel kart veya bir fotoğraf çerçevesi yapabilirsiniz.

Etsy’de 2022 Yılında Sevgililer Gününde En Çok Satılanlar

14-subat-gift

 

2022 yılında yapılan satışlardan yola çıkarak, Etsy’de en çok satışı yapılan sevgililer günü kategorisi ürünleri arasında;

– Aşk, kalp simgeli giyim, aksesuar, ev dekorasyon ürünleri
– İsimlerin yazdırıldığı hediyeler ve sevgiliye mesajlar taşıyan giysiler
– Üzerinde hediye alınacak kişinin baş harfinin bulunduğu
monogramlı kokteyl bardakları
– Fotoğrafların yer aldığı dijital baskılar ve özel tablolar

yer almaktadır.

Tabii Sevgiler Gününde sadece sevgiliyle hediyeleşilmiyor. Her özel gün gibi Sevgiler Günü de için de kapsamı oldukça genişledi. Değer verilen herkese hediyelerin verilebileceği bir gün haline geldi. Öyle ki Etsy’de çocuklara ve evcil hayvanlara da hediye verilebiliyor.

Çocuklar için Sevgililer Günü Hediyeleri

Yukarıdaki gibi sevimli Valentine’s Day hediyeleri, en küçük tatlı yürekler için yapılıyor. El yapımı ve organik ürünlerden yapılan bebeklerden aşk notları ile tamamlanabilen takvim ceplerine kadar bu hediyeler minik modacıların gönlünü alacaktır. Ayrıca, en küçük aşk böceğine adlarının işlenmiş olduğu bir battaniye de cici hediyelerden biri olacaktır.

Evcil Hayvanlar için Sevgililer Günü Hediyeleri

Etsy’de sonsuz sadakat sahibi kürklü arkadaşlarımız için düşünceli olarak hazırlanmış benzersiz Sevgililer Günü hediyeleri bulunuyor. Böylece ekstra bir aşk ve sevgi dozu ile onları şımartabiliyorsunuz. Sevimli kostümlerden, yumuşacık köpek yataklarına, kişiselleştirilmiş hayvan kartlarına, boyunluklara kadar pek çok şey satın alabilir veya satıcıysanız bu ürünleri stoklarınıza ekleyebilirsiniz.

ShipEntegra’dan herkese keyifli Sevgililer Günü satışları dileriz!

 

HEMEN ÜYE OL